365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Baby Born

Giv baby mad, put baby i seng, skift babys ble og giv tøj på - mulighederne er uendelige med din helt egen dukke fra BABY born. Hos BR har vi samlet alt vores populære udstyr fra BABY born, som kan sætte gang i en omsorgsfuld leg hos dit barn.

Stort udvalg af ting til BABY Born

BABY born er et brand, som efterhånden har eksisteret i mange år - og det er fortsat en favorit, når vi snakker dukke- og babyleg. Her kan rollelegen sættes i gang med en dukke med livagtige funktioner, som dit barn har et ansvar for at passe på.  

Når dit barn først har fået sin BABY born-dukke, er det også en ny bedste ven, som kan medbringes overalt til stor glæde. Vælg blandt andet BABY born Soft Touch, som er udstyret med et utal af livagtige funktioner, så der blandt andet kan tørres rigtige tårer væk og skiftes en tung tisseble.  

Derfor skal du vælge BABY born

BABY born-universet byder på et væld af dukker, tøj og dukketilbehør, som både kan underholde og udvikle dit barn på bedste vis. Lad dit barn tage på eventyr med BABY born og se, hvordan aktiviteterne og udfordringerne gribes an. Fordelene er mange! 

  • Dit barn kan lære at vise empati og omsorg 

  • Du kan vælge dukker, som er spædbørn, men også ældre dukker 

  • De lærerige og underholdende funktioner klæder dit barn godt på 

Det er altid en god idé at lade barnet lære igennem leg. Det kræver ikke så meget bagtanke, og samtidig vil dit barn være underholdt. Find den rette BABY born-dukke, og sæt gang i den naturlige udvikling.  

Dukker, tøj og udstyr til din leg med BABY born 

BABY borns popularitet fortsætter generation efter generation - og i dag kan børnene få helt livagtige dukker. BABY born er samtidig et brand, der tager ansvar, og derfor kan du være sikker på, at alle sikkerhedskrav er overholdt - både i forhold til materialer og produktion.  

Gå på opdagelse i det lærerige, sjove og omsorgsfulde BABY born-univers, og find den rette dukke til dit barn - der er ingen tvivl om, at det vil skabe stor glæde.