365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Baby Born tøj

Er dit barn den heldige ejer af en klassisk Baby Born-dukke? Så er det ikke nogen hemmelighed, at legen bliver lidt sjovere, når der er fuld smæk på dukketøj og -tilbehør. Her på siden finder du dukketøj til Baby Born, så dukken kan klædes på til enhver anledning.

Dukketøj til Baby Born 

Baby Born har været populært gennem generationer - og med god grund! Her er mulighed for den ene sjove rolleleg efter den anden, og i takt med tiden kommer der mere og mere sjovt tilbehør, som kan udvikle legen. Med Baby Born kan dit barn lære at udvikle sin omsorg, og det sker i høj grad, når dukken trøstes, får skiftet ble eller bliver puttet i nattøj. Der er ingen tvivl om, at Baby Born har en drøm om at indgå i børnenes barndomsminder - og man må sige, at det er lykkes! 

Klæd din Baby Born på til alle anledninger 

Med en Baby Born får du lynhurtigt en ny bedste ven, som kan følge dig i alle livets oplysninger. Med BR’s store udvalg af Baby Born-tøj kan du nemlig klæde dukken på til enhver anledning. 

  • Klæd dukken smart på til børnefødselsdagen med et outfit, som skriger på fødselsdagskage, -gaver og -sang! 

  • Klæd din dukke ud som fe, enhjørning eller noget helt tredje. Måske I endda skal klædes ud som det samme til årets fastelavn?  

  • Klæd din dukke på, så den matcher årstiden og aldrig fryser. Du finder alt lige fra sommerkjoler til tykke vinterjakker, så I altid kan tage på tur sammen.   

Alt til Baby Born hos BR! 

Baby Born er ikke blot en dukke - her er tale om et helt univers af muligheder! Hos BR finder du Baby Born-tilbehør til den store guldmedalje, som blot gør legen endnu mere levende. Lad dit barn udvikle egenskaber som sympati, empati og omsorg, når dukken skal passes og plejes. I dag kan du få dukker, som siger lyde, drikker og tisser i bleen, så dit barn rigtigt kan få en livagtig oplevelse med legen. Gå på opdagelse i vores alsidige udvalg af Baby Born-tøj, og find lige det sæt, du mangler til din dukke.