365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Baby Born tilbehør

Det kan godt være, at BABY born-dukken danner grobund for hele BABY born-universet. Men der er ingen tvivl om, at legen straks bliver både sjovere og mere levende, når der bliver inddraget en masse tilbehør. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af udstyr til din BABY born.

Gør legen levende med tilbehør til BABY born 

En BABY born er ikke blot dit barns dukke - det bliver lynhurtigt også dit barns bedste ven. En BABY born kan nemlig medbringes overalt og deltage i aktiviteterne, som pludselig bliver meget livagtige ved hjælp af sjovt tilbehør.  

Hos BR finder du et bredt udvalg af tilbehør til BABY born. Tilbehør, som altid kan hjælpe med at forny legen og holde aktiviteterne spændende. Tilbehør, som giver dit barn rig mulighed for at udvikle sin omsorgsfulde side og lære en masse nyt om medfølelse.  

Tøj og udstyr til din BABY born 

Dit barn kan tage sin BABY born-dukke med overalt og inddrage den i familiens aktiviteter på bedste vis.  

  • Skab en gennemført garderobe for barnets BABY born med tøj til alle årstider, sjove udklædninger og det fineste nattøj. På den måde kan BABY born altid klædes på til anledningen. 

  • Pas og plej BABY born med en pusletaske, hvor alt, hvad du skal bruge, er lige ved hånden. Når BABY born trænger, er der rig mulighed for et dejlig varmt bad.  

  • Tag BABY born med på tur ved hjælp af en klapvogn eller en bæresele, hvor BABY born kan sidde trygt og godt.   

Find BABY born-tilbehør her hos BR! 

Der er ikke noget, som giver anledning til rolleleg, som BABY born gør det. Mange af BABY born-dukkerne kan græde, drikke og tages med i bad - vælger du en af de mindste babydukker, kommer de med en rolig hjerterytme og betryggende vejrtrækning, som kan have en god effekt på dit barn.  

Hvad kan dit barns BABY born lide? Måske at danse, cykle eller noget helt tredje? Gå på opdagelse i vores store udvalg af BABY born-tilbehør her, og find alt det, du skal bruge!