365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukketilbehør

Når der skal leges med dukker, skal der selvfølgelig også det rigtige dukketilbehør til. Det gør det lige lidt sjovere, og fantasien kan virkelig få frit spil. For at hjælpe legen på vej har vi samlet en masse forskelligt dukketilbehør. Her finder du alt dukketilbehør, du skal bruge til legen med dukker.

 

Populære mærker

Tilbehør til dukker

Vi har leget med dukker i generationer, og det er svært at se for sig, at det populære stykke legetøj nogensinde skal gå af mode. Der er nemlig et væld af muligheder med dukker - du kan få dem i alverdens variationer, og så kan du tilmed skabe nye og spændende lege ved at supplere med sjovt dukketilbehør. 

Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af tilbehør til dukker, som kan gøre legen sjovere og endnu mere realistisk for dit barn. For hvad er en god dukkeleg, hvis man ikke kan skifte dukkens tøj, køre en tur i dukkevogn eller skifte ble på sin dukke ved hjælp af en smart pusletaske

 

Gør legen spændende med dukker og dukketilbehør

Leg med dukker og dukketilbehør kan bidrage til en helt særlig rolleleg for barnet. Dit barn vil typisk tage udgangspunkt i sine oplevelser fra hverdagen, og hvad forældrene gør.

Når dit barn først har fået sin helt egen dukke, er der ingen grænser for de mange timers leg, det kan blive til. Dit barn kan vælge at lege den samme leg igen og igen, men det er også muligt at udvikle på legen og gøre den sjovere og endnu mere spændende ved hjælp af dukketilbehør. Med det rette dukketilbehør kan dit barn:

  • Gå tur med sin dukke i en fin dukkevogn eller dukkeklapvogn, eller måske endda tage dukken med på cykeltur i en smart dukke cykelstol
  • Lege mor eller far for sin helt egen baby med alt, hvad det indebærer såsom bleskift og hyggelig badetid i et dukke badekar
  • Indrette det fineste hjem til sine dukker ved hjælp af de helt rigtige dukkemøbler.

 

Sjovt udvalg af dukketilbehør hos BR

Dukkeuniverset er større end nogensinde før, og derfor er det også en god idé, at du er sikker på at købe det helt rigtige tilbehør til dit barns dukke. Er det en stor eller lille dukke, og hvilket mærke er den fra? Ofte vil dette nemlig have betydning for, hvilket tilbehør der passer til. 

Med det helt rette tilbehør bliver gulvet på børneværelset lynhurtigt fyldt med dukker, dukketøj og alverdens udstyr - og findes der noget skønnere end at se sit barn midt i en god leg? Gå på opdagelse i BR’s udvalg, og find det rette dukketilbehør allerede i dag.