365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukke badekar

Vandplaskeri! Og så endda med dukkerne. Har børnene et dukke badekar til deres dukker, kan de få lang tid til at gå med legene, hvor dukkerne bliver badet. Er det lige et badekar til en dukke, som dit barn står og ønsker sig? Se om I ikke sammen kan finde et sødt dukkebadekar i udvalget her på BR.dk – og gør badetiden med dukkerne sjovere.

Bad dukkerne i badekarret

Et dukkebadekar gør børnenes leg endnu mere realistisk og ikke mindst sjov. Dukkebadekar er vellignende badekar – bare i dukkestørrelser. Nogle dukkebadekar er store. Nogle dukkebadekar er mindre. Typen af dukke badekar afhænger af, om det eksempelvis er Barbierne eller Baby Born, der står over for badning. 

Badningen kan være med rigtigt vand. Men vandet kan også bare være noget, som børnene leger er i dukkebadekaret. Uanset hvad så vil børnene elske at have et badekar som en del af dukketilbehøret.

 

Autentisk leg med dukkebadekar

Når børn leger med dukker, kan de udvikle og stimulere deres fantasi, omsorgsevne og sociale færdigheder. Med dukkebadekaret kan børnene efterligne de voksne og tage sig af dukkerne præcis ligesom, at dukkerne var rigtige babyer: vask, tør, skift, og put dem bagefter. 

Et badekar til dukker kan du også bruge, når du vil lære børn om hygiejne, kroppen og vandet. Lad børnene leve sig ind i rollen og se, hvordan de glæder sig over at give omsorg til dukkerne alt imens, de leger. Ofte er det gennem leg, at børn lærer bedst. Og det kan de med et dukkebadekar.

 

Køb dukkebadekar på BR.dk

Er et dukkebadekar noget, som du leder efter til dit barns dukker? Se nærmere her på BR.dk, hvor du finder et udvalg af dukke badekar, som findes i forskellige størrelser, farver og ikke mindst designs. Skal dukkernes badetid gøres endnu sjovere, kan du også finde en masse dukketilhør, som eksempelvis bleer og sutteflasker. Mange af vores forhandlede dukkebadekar har dog også medfølgende tilbehør – se meget mere her på siden.