365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukke pusletasker

Bleer, hagesmække, pusleklude og skiftetøj – ja, få plads til det hele i en dukke pusletaske. Pusletasker til dukker er med til at skabe autentiske lege blandt børn, som leger og udvikler forskellige sociale kompetencer i rollelegene. Lad børnene komme i gang med dukke-legene med en dukke pusletaske fra BR.dk.

Rollelege og fantasiuniverser

Børn elsker at lege. Og især er rollelege noget, som langt de fleste børn leger. Rollelege kan være rigtig mange ting, og ofte springer legene ud fra, hvad børnene ser på skærmene, forestiller sig i fantasien, eller oplever i dagligdagen. Og dét at blive skiftet med ting fra pusletasken må siges at være en del af hverdagen for de yngste børn. 

Imitationslege kan kort fortalt være med til at: 

  • Skabe en forståelse for verden 
  • Lære at samarbejde 
  • Evnen til at fordybe sig 
  • Styrke ordforrådet 

Leger barnet dukkelege sammen med andre børn, skal de sammen lære at dele dukkerne og det øvrige dukketilbehør og samarbejde. Er legen godt i gang, kan de blive helt opslugt af den og næsten glemme alt omkring sig – og leger du sammen med børnene, kan du hjælpe og træne dem med at sætte ord på, hvad I leger. 

 

Dukkepusletaske til legene

Dukkepusletasker er tit og ofte en lille, tro kopi af de pusletasker, som forældrene bruger til børnene. I en pusletaske til dukkerne er der lommer, hvor de små kan have hagesmække, bleer og andet tilbehør i, som bruges til legene med dukkerne. 

Er det bamserne, som krammes mest derhjemme, kan de naturligvis også skiftes med ting fra tasken. Taskerne fylder ikke meget, så skal børnene bruge dem andre steder end derhjemme, bliver det nemt at have dem med på farten.

 

Start dukkelegene på BR.dk

På BR.dk finder du alt til børnenes dukkelege. Udvalget er stort af dukketilbehør, fordi du eksempelvis kan vælge mellem dukketøj, hagesmække, bleer, sutteflasker, dukkepusletasker og andre ting, som kan gøre børnenes leg både sjov, underholdende og lærende. Nogle af pusletaskerne til dukkerne matcher bestemte dukketyper, som du naturligvis også finder her på siden.