365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukketøj

Dukker er en klassiker inden for legetøj - og til en dukke hører selvfølgelig dukketøj. Dukketøjet er med til at give dukken personlighed og lede op til sjove lege, hvor dukken kan klædes af og på til anledningen. Her på siden finder du BR’s udvalg af dukketøj, og du kan finde dine favoritter allerede i dag.  

Populære mærker

Klæd din dukke smart på 

Mange børn bliver introduceret for sin første dukke allerede tidligt, og i starten vil den store interesse for tøjskift højst sandsynligt ikke være der. Men i takt med at børnene bliver ældre og mere bevidste, vil legen også udvikle sig helt naturligt. Pludselig kan børnene klæde dukkerne på til fest, en tur i skole, en dag i skoven eller i nattøj. Børnene kan skifte dukkernes ble, give dem sutteflaske og putte dem til natten. Med andre ord bliver legen straks mere levende - og her bliver dukketøjet ekstra relevant.

 

Tag din dukke med på eventyr 

Dukker er de bedste legekammerater for børn, som nyder en god rolleleg. Tag dukkerne med på farten og oplev nye eventyr sammen på ferier, til familiefester eller på udflugter i naturen. Uanset om der er tale om en BarbieBaby Born eller noget helt tredje, så er der garanteret god leg efter alle kunstens regler. Med alt det bedste dukketilbehør kan du blive ved med at udvikle legen med nye scenarier, der sætter gang i barnets kreativitet og fantasi. Skal dit barns dukke være sød, sej eller begge dele? Klæd dukken på efter dine ønsker og forestillinger.

 

Stort udvalg af tøj til dukker hos BR 

Børn lærer gennem leg, og med en dukke og tøj kan hverdagssituationer bringes i spil på børneværelset. En dukke lader dit barn udvikle sine motoriske evner, når den skal klædes af og på. Samtidig kan det fremme dit barns evne til at udvise omsorg og hjælpsomhed overfor andre. Måske er dit barn allerede den heldige ejer af en dukke, men nu er det tid til at supplere med dukketøj! Gå på opdagelse i vores sortiment og drøm dig væk i underholdende scenarier, som dit barn kan få rig glæde af.