365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Modedukker

En modedukke er til dig, der elsker mode, tøj og at se flot ud! Her er nemlig rig mulighed for at klæde dukkerne på i tøj, som passer til humøret og lejligheden, sætte håret flot op samt give dem en unik personlighed i enhver leg. Se vores store udvalg af modedukker her.

Populære mærker

Barbie, Kindi Kids og alle de andre

Med dukker og dukketilbehør stopper legen aldrig! Giv dine modedukker et sted at bo, en masse flot dukketøj og en bred omgangskreds af sjove venner. Hos BR finder du de ikoniske Barbie-dukker i alverdens afskygninger, som mor eller far helt sikkert selv har leget med som barn, men du finder også nyere serier med modedukker, som åbner et nyt univers af muligheder. Er du vild med Disney? Så byder udvalget naturligvis også på ikoniske figurer fra dine favoritter inden for Disney-historier. Med andre ord er vi altså helt sikre på, at du finder noget for enhver smag!

 

Klæd modedukkerne flot på

Der er ingen grænser for, hvor flot du kan klæde dine modedukker på. Giv din dukke den fineste bikini på til en tur på stranden, et sporty outfit til dagens træningssession eller en smuk kjole til en festlig aften. De første modedukker på markedet var meget ens, men i dag kan du finde modedukker med forskellige udseender og kroppe, som gør legen mere levende for børnene. Hvad skal din dukke lave i dag? Måske en tur i supermarkedet eller en tur at ride. Det kan også være, at din dukke skal tilbringe tid i dukkehuset med hele sin dukkefamilie.

 

Modedukker til store og små

Du kan introducere dit barn for dukker i en tidlig alder. I starten vil dit barn måske lege med babydukker, som kan transporteres rundt i dukkevogn og få en masse omsorg. Modedukkerne vil højst sandsynligt blive mere spændende, når dit barn er en smule ældre og selv kan klæde dem af og på efter ønske. Hos BR er vi helt vilde med dukker! Er du klar til at sætte gang i dukkelegen? Sæt gang i jagten på de flotteste modedukker, og bestil dem hjem allerede i dag.