365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

L.O.L. Surprise

L.O.L Surprise er et brand, som elsker at overraske - og det har gjort L.O.L. til et af de p.t. mest elskede brands.  Det skorter ikke på opfindsomhed og nytænkning, når der skal findes nye måder at pakke de spændende dukker ud på. Hver kollektion bringer nye, kreative koncepter på banen. I L.O.L. universet er der dukker, kæledyr, huse, møbler, køretøjer og masser af andet tilbehør. 

Ny sæson – nye L.O.L. overraskelser! 

L.O.L Surprise byder på et helt univers af dukkelegetøj. Mange L.O.L. dukker er pakket ind i kugler i mange lag, hvor hvert lag udgør et hint til, hvad det er for en type dukke eller kæledyr, der gemmer sig. For hver ny sæson og kollektion er der tænkt nye spændende idéer, der overrasker
Masser af farve og glimmer! De mest pragtfulde dukker og det mest kreative tilbehør, du kan tænke dig. Overraskelserne står i kø, og kun din fantasi sætter grænser for, hvad L.O.L. finder på at overraske dig med.


Eftertragtede L.O.L. dukker

Blandt de eftertragtede L.O.L. dukker findes bl.a. de klassiske Tots. Tots dukkerne er pakket ind i en kugle, som man pakker ud og undervejs finder hints til, hvilken dukke man får. De har tilmed en overraskelse med vand. De kan nemlig enten tisse, spytte, græde eller skifte farve.

Det nyeste påfund er OMG Fashion dukkerne, som er storesøstre til Tots dukkerne. De er udstyret med et væld af superlækre detaljer og har en masse spændende tilbehør. Du kan bl.a. vaske og style deres flotte hår.
 

Der findes også Lil Sisters, som er mindre og lillesøstre til Tots. Lil Sisters har også vandoverraskelser og masser af fancy tilbehør.


Der findes naturligvis også en drengeudgave, L.O.L Surprise Boys. Og en sidste fanfavorit er L.O.L Surprise Pets, som er små kæledyr til L.O.L. dukkerne. De findes i forskellige udgaver både med og uden pels. 


En verden af L.O.L. tilbehør

Det skorter ikke på L.O.L. tilbehør til dukkerne! Naturligvis skal dukkerne klædes i de sejeste outfits og styles, du kan drømme om, men omgivelserne skal jo også passe. Der findes blandt andet store huse til dukkerne med mange værelser, som man kan indrette med forskellige møbler. Og husene har overraskende funktioner, som er utroligt sjove at lege med.

Der findes også forskellige køretøjer til dukkerne, både biler og autocampere. Alt sammen er med til at gøre legen sjovere, mere fantasifuld og magisk.