365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rainbow High

Rainbow High er det farverige, moderne fashiondukke-varemærke, som opmuntrer til kreativitet, fejrer mangfoldighed og favner inklusion – hver eneste dag. På Rainbow High er eleverne kreative og udtrykker deres lidenskab gennem deres fag. Sammen med deres venner fra Shadow High viser de verden, at man skal være stolt over at vise sine sande farver frem. Let your true colors shine.

Rainbow High

Der findes et ordsprog, der siger, at for enden af regnbuen finder man en krukke med guldmønter. Men sandheden er, at der er noget langt mere fantastisk! Kun de få udvalgte med øje for vovet fashion kan følge regnbuen til Rainbow High, den farverige fashionskole, hvor alle lærer at skilte med deres sande farver.

Rainbow High afslører unikke og top trendy dukker og legesæt med glamourøse overraskelser. Fashiondukker i alle regnbuens farver med et vovet look og en farverig personlighed. Dukkerne har flotte øjenvipper, langt hår, der kan børstes, og en ubestridelig stil, og så kommer de med en masse tilbehør. Saml regnbuen!

 

Shadow High

Regnbuen er for alle, også for vores smukke venner fra Shadow High. De farverige fashiondukker repræsenterer farver fra regnbuen, men i Shadow High’s unikke dæmpede toner. Hver dukkes individuelle personlighed og stil udtrykkes via dets unikke stil og personlige tilbehørsdele.

 

Junior High

Gå tilbage i tiden, og mød dine favoritvenner fra før de blev bedste venner og forfulgte deres kreative drømme på Rainbow High. Junior High dukkerne har et yngre ansigt og er fuldt bevægelige med bøjelige arme og ben for mange sjove stillinger.

 

Dukketilbehør, der inspirerer til at være kreativ

Dukketilbehør inspirerer til kreativitet. Alle eleverne på Shadow High og Rainbow High er kreative. Find legesæt, som giver børnene timevis af sjov og fantasifuld leg med masser af historiefortællinger.