365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Disney Prinsesser

Disney prinsesserne fører dig til deres magiske verdener, hvor du kan deltage i bal, møde en smuk prins eller endda bekæmpe onde kræfter. Du vil altid have en bedste ven blandt Disney prinsesserne, der er klar til at tage dig med på eventyr.

Løs de sjove prinsesseudfordringer!

Giv jer i kast med sjove prinsesseudfordringer fra Disney. Kan I finde stjernebillederne med Rapunzel? Eller lave en sej modelbåd med Vaiana? Gå på opdagelse i de 12 forskellige prinsesseudfordringer, som du og dit barn kan udføre sammen. Kan I mon gennemføre dem alle? Find udfordringerne her og få en magisk tid sammen.

Besøg de magiske universer med Disneys prinsesser

I Disneys magiske univers er prinsesserne meget centrale. Måske ikke så mærkeligt, da det faktisk er en prinsesse, der står bag Walt Disney Studios første store succes, nemlig Snehvide. De klassiske prinsesser som Snehvide, Askepot, Tornerose og Klokke har sat "Der var engang", "Et ægte kærlighedskys" og "Så levede de lykkeligt til deres dagens ende" i vores ordforråd. Derudover har fantastiske kjoler og store slotte gjort et stort indtryk på os alle.

Disneys prinsesser har dog ikke stået stille over tid. Prinsesserne Mulan, Pocahontas og Ariel introducerede os for nye verdener, nye kulturer og helt nye typer prinsesser. Disse tre har stort mod, handlekraft og er ikke bange for at gå deres egen vej og gøre det rigtige. Ikke mindst lærte vi også prinsessernes venner at kende, såsom Mulans Drage Mushu, Ariels venner krabben Sebastian og fisken Tumle samt Pocahontas vaskebjørn Meeko og kolibrien Flit. Mange af disse venner og hjælpere er manges favoritter, og de bringer humor og nye perspektiver ind i historierne.

 

Oplev nye verdener med vores Disney prinsesser

De seneste prinsesser fra Disney giver os fortsat nye dimensioner, udfordrer og udvider det, vi som publikum definerer som en prinsesse. Vaiana, Rapunzel og Tiana er alle hårdtarbejdende, de påtager sig nye udfordringer og har altid deres hjerte på det rigtige sted. Ikke mindst skal alle prinsesserne lære noget nyt, Tiana skal lære at livet er mere end arbejde, Rapunzel lærer at verden udenfor er fantastisk, og Vaiana lærer at sejle og læse naturen. Måske kan du også som publikum opfange nye tricks.

Uanset om du vil danse natten væk i en fantastisk kjole med en smuk prins eller gå på opdagelse i nye verdener og kulturer, har Disney Prinsesserne noget for dig. Udvalget af kostumer, legetøj og andre produkter er stort, og Disney har alt hvad du behøver for at drømme tilbage til din yndlingsverden, hvor du kan finde nye bedste venner og opdage nye og spændende ting. Alt er klar til, at du bliver prinsesse en aften, dag eller en hel weekend.