365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Dukkevogne

En dukkevogn er et hyggeligt lille køretøj, hvor dukkelise kan blive puttet i. Skal Dukkelise med på en lille tur, er det en perfekt måde at transportere en dukke på. Hos BR har vi samlet en masse fine dukkevogne til alle størrelser dukker. Find dem her.

 

Dukkevogne

Der er ingen tvivl om, at dukker og dukketilbehør er fascinerende for de fleste små børn. Børn ser, hvordan mor er mor, og far er far. Måske kommer der på et tidspunkt en lillesøster eller lillebror - eller måske en fætter eller kusine.

Der kan være mange grunde til, at børn synes, at babyer er ekstra spændende. Det sker ofte i kombination med, hvordan de oplever, at mor og far giver baby mad, skifter bleen eller går en tur i barnevognen - og alt det kan dit barn efterligne i en hyggelig leg.

Vi har samlet vores udvalg af dukkevogne her på siden, så dit barn også kan komme ud på en hyggelig tur med lille Dukke-Lise, der sover trygt under dynen.

Pas godt på dukken med en dukke-barnevogn

Vi har en dukkevogn til enhver smag! Er du på jagt efter en helt almindelig klapvogn? En dukkevogn i en flot lyserød farve? Eller måske en dukkevogn, som næsten er en tro kopi af en rigtig barnevogn med tilhørende lift?

Uanset hvad du vælger, er der rig mulighed for, at dukke-Lise kan komme med på gåtur - både rundt i boligen, men også udendørs, ligesom de voksne gør med babyer.

Stort udvalg af dukkevogne og -klapvogne

Alt hvad der omhandler dukker er et sandt hit, når vi snakker legetøj til børn. Generation efter generation er dukkerne en stor del af barndommen, og de forskellige varianter og muligheder udvikler sig med jævne mellemrum.

Hos BR finder du alt til den perfekte dukkeleg - dukkevognen ej at forglemme! Med en dukkevogn bliver legen kun mere virkelig, og der er lagt op til flere timers underholdning, når barnets fantasi slippes løs.

I vores udvalg er der noget til enhver aldersgruppe, og du kan roligt give dit barn sin første dukke og dukkevogn i en tidlig alder. Du kan gå på jagt i vores udvalg allerede i dag, og så er vi helt sikre på, at du finder en dukkevogn efter dine behov.