365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukkevogne

En dukkevogn er et hyggeligt lille køretøj, som dit barns dukke kan blive puttet i. Skal dukken med på en lille gåtur, er det en perfekt måde at transportere den på. Hos BR har vi samlet en masse fine dukkevogne i forskellige farver og materialer til alle størrelser dukker. Find dem lige her på siden.

 

Populære mærker

Dukkevogn til rolleleg

Der er ingen tvivl om, at dukker og dukketilbehør er fascinerende for de fleste små børn. Leg med dukker og dukkevogne indbyder til en masse sjov rolleleg, hvor barnet tager udgangspunkt i sine observationer og oplevelser af, hvordan mor er mor, og far er far. Måske kommer der på et tidspunkt en lillesøster eller lillebror - eller måske en fætter eller kusine!

Der kan være mange grunde til, at børn synes, at babyer er ekstra spændende. Det sker ofte i kombination med, hvordan de oplever, at mor og far giver baby mad, skifter bleen eller går en tur med barnevognen - og alt det kan dit barn efterligne i en hyggelig leg med dukker og tilhørende dukkevogne. Vi har samlet vores udvalg af dukkevogne her på siden, så dit barn også kan komme ud på en hyggelig tur med lille Dukke-Lise, der sover trygt under dynen.

Pas godt på dukken med en dukke barnevogn

Vi har en dukkevogn til enhver smag! Er du på jagt efter en dukke klapvogn til gåturen, hvor dukken kan sidde behageligt? Eller måske en dukkevogn, som næsten er en tro kopi af en rigtig barnevogn med realistiske funktioner som sammenklapningsfunktion og aftagelig lift?

Dukkevognene findes i mange former, farver og materialer, så dit barn kan få den helt perfekte dukkevogn til sin dukke. Se for eksempel vores dukkevogne i træ eller udforsk de mange flotte farver på vores dukkevogne. Uanset hvad du vælger, er der rig mulighed for, at Dukke-Lise kan komme med på gåtur - både rundt i boligen, men også udendørs, ligesom de voksne gør med babyer. Med det helt rette tilbehør til dukkevognen sikrer du samtidig, at dukken ligger blødt og behageligt i dukkevognen hele turen igennem.

 

Stort udvalg af dukkevogne

Alt hvad der omhandler dukker er et sandt hit, når vi snakker legetøj til børn. Generation efter generation er dukkerne en stor del af barndommen, og de forskellige varianter og muligheder udvikler sig med jævne mellemrum. Hos BR finder du alt til den perfekte dukkeleg - dukkevognen ej at forglemme! Med en dukkevogn bliver legen kun mere virkelig, og der er lagt op til flere timers underholdning, når barnets fantasi slippes løs.

I vores udvalg er der noget til enhver aldersgruppe, og du kan roligt give dit barn sin første dukke og dukkevogn i en tidlig alder. Du kan gå på jagt i vores udvalg allerede i dag, og så er vi helt sikre på, at du finder en dukkevogn efter dine behov.