365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Gåvogne, togbaner, byggesæt og babylegetøj - Du finder det hele fra BRIO her på BR.dk.
Gåvogne, togbaner, byggesæt og babylegetøj - Du finder det hele fra BRIO her på BR.dk.

BRIO

Velkommen til BRIO! BRIO-legetøj har af mange grunde en meget stærk plads i folks hjerter. Det betyder, at hver eneste kasse med BRIO-legetøj, der er i folks hjem, har sin egen unikke historie at fortælle. Og alle de vidunderlige eventyr, som de har været centrum for - og som skaber glade barndomsminder hver eneste dag.

Kategorier

Legekoncept med ubegrænsede muligheder

BRIO World er vores åbne legekoncept, der vokser med dit barn. Alt BRIO World-legetøj passer sammen og kan tilpasses for at skabe en verden, der opstår gennem børnenes fantasi og som giver uendelige kombinationer af leg.

 

Udforsk verden gennem leg

BRIO World er designet til at hjælpe børn med at opdage og udforske den virkelige verden. Når de leger med de genkendelige køretøjer, stationer og tilbehør, hjælper det realistiske rollespil dem til at forstå verden omkring dem.

 

Fremmer kreativ tænkning

Konstruktionselementerne i BRIO World udfordrer førskolebørn til at bruge deres kreativitet og matematiske færdigheder, mens de leger, som f.eks. mønstre, klassificering og sortering.

 

Sikker for søskende uden små dele

Vi har designet BRIO World til at være sikker for søskende, uden små dele. Det betyder, at børn under 3 år trygt kan være en del af det samme legemiljø.

 

Om BRIO

BRIO blev grundlagt i 1884 i Osby, en lille by i det sydlige Sverige. Det er nu et verdenskendt brand, der er velkendt for sit togbanebanesystem, som blev skabt første gang i 1958 og nu sælges over hele verden.

 

Hårde testkrav

Måske er vi kontrolfreaks, men vi tester vores legetøj i forhold til mere strenge standarder, end loven kræver. For at være helt præcis tester vi vores legetøj op til 25 % mere, end loven kræver.

 

Legetøj, der vokser på træer

Træ er et af vores virksomheds stærkeste kendetegn, og mange af vores træprodukter er blevet ikoner i legetøjsverdenen. Vi er stolte af at kunne sige, at alt træ, der bruges i vores legetøj, kommer fra FSC-certificerede kilder (Forest Stewardship Council). Læs mere om FSC ved BRIO her.