365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

BRIO gåvogne og babylegetøj

Med et skridt ad gangen udvikler børnene deres evne til at gå. Og med en gåvogn og legetøj til at lære at gå med kan du give dit barn den støtte, det har brug for. BRIO’s ikoniske gåvogn, racerbil eller den verdensberømte gravhund er legetøj, der følger med dit barn, når det opdager verden.

BRIO gåvogn - En kendt klassiker 

Der findes efterhånden ikke mange danske børnefamiliehjem uden en BRIO gåvogn. Vores rene og enkle skandinaviske design giver legetøj, der vil holde i generationer og se pænt ud i dit hjem. Den klassiske lære-gå vogn er perfekt til barnets første skridt, men også til de mere hablie 'gængere', der har fuld fart på. 

Du finder BRIO gåvogn i både sort og rød/gul. Den har smarte justerbare hjul og håndtag, så de kan indstilles efter barnes fart og størrelse. 

1. 2. 3 gå de første skridt med BRIO - Afsted! 

 

Babylegetøj fra BRIO

Udover gåvogne laver BRIO også en masse andet babylegetøj, der på forskellig vis er designet til at hjælpe med at støtte hvert trin i et barns udvikling på en legende måde. Her finder du alverdens legetøj (primært trælegetøj) med hjul, lyd eller andet, der kan motivere og aktivere de små. 

Lær og leg med babylegetøj fra BRIO. Du finder et bredt udvalg her på BR.dk.