365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bamser

Bamser hitter hos de fleste børn, og det er da heller ikke svært at forstå, for en blød og hyggelig bamse er ganske enkelt ikke til at stå for. Særligt den allerførste bamse får en særlig plads i dit barns hjerte og bliver ofte det trygge holdepunkt ved sengetid.

Populære mærker

Bamser til et livslangt venskab

Når drømmeland kalder, og det er tid at gå til ro, kan en bamse noget helt særligt. Uanset om du søger dit barns første bamse eller blot endnu en sød bamse til samlingen, har vi masser af skønne bamser til børn her hos BR.dk.

Bamser kan man ganske enkelt aldrig få for mange af, og vi kan næsten love, at det med garanti bliver svært at vælge imellem de mange bløde bamsevenner i sortimentet. Det gør det selvfølgelig en hel del lettere, hvis dit barn selv har set sig lun på en bestemt bamse, men frygt ej, hvis du selv skal tage beslutningen – vores bamser til børn bringer uden tvivl kærlighed ved første blik, og dit barn vil højst sandsynligt blive ellevild med dem alle.

 

Find den perfekte bamseven her

Vores bamser appellerer til alle aldersgrupper, så find dit barns næste trofaste følgesvend, der snart skal med på uforglemmelige eventyr. En bamse er en ven for livet, der holder af dit barn præcist, som det er, og det er et venskab, der er svært at hamle op med.

En klassisk teddybjørn, et sødt dyr eller måske en bamse inspireret af nogle af tidens populære børnetrends og tegnefilmsfigurer? Hos BR.dk er vi vilde med bamser til børn, og vi fører derfor et bredt udvalg af de bedste bamser, der er perfekte til både leg og puttetid. Vi har både store og små bamser i et væld af udformninger, og ønsker dit barn sig en bestemt bamse, har vi den højst sandsynligt her.

 

Bamser og tøjdyr til sjov leg

Bamsevennerne er bløde og lige til at kramme – og de vil uden tvivl komme til at få rigtig mange knus, kys og ikke mindst spændende oplevelser gennem årene i selskab med netop dit barn. Måske bamserne endda kan vippe dukkerne og legetøjsfigurerne af pinden, når der inviteres til teselskab? Der er i dén grad dømt bamsehygge, når legen først går i gang. Hvilken bamse er mon den heldige, der skal flytte ind på børneværelset hos jer inden længe?