365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Lamaze

Legetøj, der udvikler sanserne og giver anledning til at udforske og eksperimentere, imens børnene får bevæget sig. Det er lige præcis de faktorer, som Lamaze-legetøj er udviklet efter. Her på siden har vi samlet vores udvalg af farverigt legetøj fra Lamaze, som er et vaskeægte hit hos de allermindste.  

Lamaze-legetøj til barnets udvikling 

Ikke nok med, at legetøj til de yngste skal være underholdende, så skal det også være stimulerende for børnenes alder og udvikling. Legetøj fra Lamaze er udviklet i samarbejde med psykologer fra Yale University, så der er tænkt over hver enkelt detalje og funktioner. Hos BR elsker vi legetøj, der kombinerer leg og læring i børnehøjde, og med udvalget fra Lamaze får du både høj kvalitet og et design, der fanger barnets opmærksomhed allerede tidligt. Vælg mellem uroer i alle regnbuens farver, som kan hænges i barnets aktivitetstæppe til stor glæde, eller gå efter andre aktivitetsmotiver i et iøjnefaldende design og sanselige funktioner.    

Et sikkert hit for dit barn 

Med legetøj fra Lamaze skal du aldrig være bekymret for dit barns sikkerhed eller stimuli. Du kan sagtens placere dit barn på et aktivitetstæppe med et Lamaze-produkt i hånden til stor underholdning.  

Du kan introducere dit barn for de karakteristiske motiver fra Lamaze allerede meget tidligt. Som spæd kan dit barn ligge på et aktivitetstæppe og beundre legetøjets farver og detaljer, som kan fastholde barnets opmærksomhed længe - for eksempel på puslebordet eller i barnevognen. I takt med, at barnet bliver ældre, kan de mange funktioner og sanselige oplevelser udforskes, når barnet kan gribe ud efter legetøjet.  

Lamaze-aktivitetstæppe og -legetøj hos BR 

Lamaze er babylegetøj efter alle kunstens regler! De bløde materialer, sjove former og kraftige farver har gjort Lamaze til en favorit hos både børn og deres forældre. Spørger du os hos BR, er produkterne fra Lamaze et sikkert hit med et gennemført design og en produktion, som overholder de strengeste regler.  

De glade ansigter, knitrende lyde og fine farver gør legetøjet spændende for et lille barn. Skal dit barn glædes med et stykke legetøj fra Lamaze? Gå på opdagelse i udvalget her hos BR, og find din favorit.