365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Squishmallows

Er du helt vild med bamser? Så vil du næppe være i stand til at stå for de søde Squishmallows! Fine farver, sjove motiver og bløde kvaliteter – og så endda udstyret med de mest nuttede ansigter. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af de populære bamser her på siden, så du kan starte samlingen allerede i dag.  

Saml på de fineste Squishmallows

Bamser har altid været et stort hit hos børn fra de er helt små. Men Squishmallows tager begrebet ‘bamser’ til et helt nyt niveau! De fine bamser kommer i forskellige størrelser og fylder dit hjerte med kærlighed. Teksturen er super blød og lidt ligesom en skumfidus, som også kommer tydeligt til udtryk i bamsernes navn.  

Et hav af forskellige slags

Én ting er sikkert; du kan aldrig få for mange af de bløde Squishmallows. Der findes flere hundrede varianter at samle på, og hver enkelt er udstyret med et unikt navn og en baggrund, som kun bidrager til endnu mere sjov.  

Bløde og lige til at kramme 

Vælg mellem magiske enhjørninger, farverige sommerfugle og smilende dinosaurer, som flytter ind på dit værelse og bliver dine nye bedste venner. Squishmallows har altid en masse komfort, støtte og varme med i rygsækken, og de glæder sig til at være sofakartoffel med dig, holde sleepovers, læse børnebøger og tage med dig på tur som en tro følgesvend.  

Kombinationen af den bløde kvalitet og bamsernes søde ansigter er lige til at kramme. Men ikke nok med, at du har den bedste puttemakker lige ved hånden, så giver Squishmallows forskellige karakterer dig også anledning til at slippe fantasien løs og lade dem deltage i diverse rollelege.  

Find dine Squishmallows hos BR! 

Squishmallows har eksisteret siden 2017 og er med tiden blevet et internationalt fænomen, som mange børn får glæde af i dagligdagen.  

Selvom Squishmallows i princippet er et tøjdyr ligesom alle andre, så er det altså den perfekte krammeven til børn i alle aldre. Hvor blød den rent faktisk er, finder du først ud af, når du har prøvet at kramme en af de søde varianter og mærket, hvor beroligende den kan virke. Hvilken Squishmallow skal være din? Find den allerede i dag.