365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Høretelefoner til børn

Et sæt hovedtelefoner kan være perfekt til børn. Det giver nemlig mulighed for at lukke sig ind i sin egen lille verden. Dit barn får en bedre og mere koncentreret lyd, og det kan gøre musik- eller spiloplevelsen endnu bedre.

 

Børnehøretelefoner for fuld musik 

Selvom det kan være så hyggeligt med lyden af børnemusik, en spinkel computerstemme, der kommenterer et børnespil eller lyden af Paw Patrol, så kan du som forælder også have brug for en pause. Leder du efter et par gode høretelefoner til dit barn? Så er du kommet til det rette sted! Hos BR finder du et bredt udvalg af høretelefoner til børn, og vi er helt sikre på, at vi har et par, der passer til jeres behov - uanset om dit barn er en lille gamer, eller om høretelefonerne blot skal bruges til at lytte til noget musik.

 

Vælg de rette høretelefoner til børn 

Børns ører er sarte, og derfor er det vigtigt at vælge de rette hovedtelefoner med en god sikkerhed. Af samme årsag anbefales det ikke, at børn under 3 år bruger høretelefoner, da deres ører fortsat er for sarte til at modtage direkte lyd på den måde. Uanset hvilke høretelefoner I vælger, er det altid vigtigt, at du holder øje med lydniveauet. Et par gode huskeregler er:

  • Lad ikke dit barn benytte hovedtelefoner for lang tid ad gangen. 

  • Husk, at hvis børnene ikke kan høre dig snakke gennem høretelefonerne, er lydstyrken sandsynligvis for høj. 

  • Undgå for tunge høretelefoner. 

 

Ro på bagsædet med hovedtelefoner til børn 

Skal dit barn bruge et gamer-headset med lidt flere funktioner, eller er du blot på jagt efter et sæt høretelefoner, som er børnevenlige? Hos BR har vi hovedtelefoner til ethvert behov! Med et par trådløse høretelefoner kan dit barn slippe dansetrinene løs i stuen, imens musikken spiller. Dog slipper du for opladning og ustadige forbindelser, når du vælger et sæt høretelefoner med ledning. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af høretelefoner til børn! Du finder dem i fine farver og med sjove motiver - og så er du samtidig sikret en god lydoplevelse.