365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Høretelefoner til børn

Med et sæt høretelefoner kan dit barn forsvinde ind i sin egen lille verden af musik og god lyd. Gå på opdagelse i udvalget af høretelefoner til børn lige her.

Børne høretelefoner for fuld musik

Selvom det kan være så hyggeligt med lyden af børnemusik, en spinkel computerstemme, der kommenterer et børnespil eller lyden af Paw Patrol for fulde gardiner, så kan du som forælder også have brug for en pause. Leder du efter et par gode høretelefoner til dit barn, er du derfor kommet til det rette sted! Hos BR finder du et bredt udvalg af høretelefoner til børn, og vi er helt sikre på, at vi har et par, der passer til jeres behov - uanset om dit barn er en lille gamer, eller om høretelefonerne blot skal bruges til at lytte til noget god musik.

 

Vælg de rette høretelefoner til børn

Børns ører er sarte, og derfor er det vigtigt at vælge de rette hovedtelefoner med en god sikkerhed. Af samme årsag anbefales det ikke, at børn under 3 år bruger høretelefoner, da deres ører fortsat er for sarte til at modtage direkte lyd på den måde. Uanset hvilke høretelefoner I vælger, er det altid vigtigt, at du holder øje med lydniveauet. Et par gode huskeregler er:

  • Lad ikke dit barn benytte hovedtelefoner i for lang tid ad gangen. 
  • Husk, at hvis børnene ikke kan høre dig snakke gennem høretelefonerne, er lydstyrken sandsynligvis for høj. 
  • Undgå for tunge høretelefoner. 

 

Med disse huskeregler i baghovedet er det tid til at finde det helt rigtige sæt høretelefoner til dit barn blandt udvalget på BR.dk.

Trådløse høretelefoner til børn

Et populært valg af høretelefoner til børn er de trådløse af slagsen. Med trådløse hørtelefoner er ledninger og kabler ikke i vejen, så dit barn kan danse, hoppe og vifte rundt med armene, når han eller hun hører sine yndlingsmusiknumre i hørebøfferne. Trådløse høretelefoner til børn er også et hit, når der lyttes til eventyrlige og sjove fortællinger fra lydbøger. Lyden forstyrrer ikke andre, og dit barn kan lytte til de eventyrlige fortællinger, mens det leger med sit yndlingslegetøj og ser fortællingen komme til live gennem legen.

Mange af vores trådløse høretelefoner til børn har desuden en indbygget volumenbegrænsning. På den måde bliver lydstyrken nede i et sikkert niveau, så de små ører ikke tager skade, når yndlingsmusikken spilles i høretelefonerne. Når børnene skal have høretelefoner, er det også godt at vælge et par, som ikke strammer om hovederne eller ørerne. Og så er det selvfølgelig en god idé at købe et par, som er holdbare og tåler lidt af hvert – nogle gange kan børn nemlig komme til at tabe deres høretelefoner. 

 

Bredt udvalg af seje headsets til børn på BR.dk

Skal dit barn bruge et gamer-headset med lidt flere funktioner, eller er du blot på jagt efter et sæt høretelefoner, som er børnevenlige? Hos BR har vi hovedtelefoner til ethvert behov! Med et par trådløse høretelefoner kan dit barn slippe dansetrinene løs i stuen, imens musikken spiller. Dog slipper du for opladning og ustadige forbindelser, når du vælger et sæt høretelefoner med ledning. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af on-ear-, over-ear og in-ear høretelefoner til børn og find dit barns absolutte favorit. Du finder dem i fine farver og med sjove motiver - og så er dit barn altså også sikret en rigtig god lydoplevelse.