365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gaming headsets til børn

Når der skal games, kan det være en fordel at lukke sig en smule inde, så man bedre kan koncentrere sig om spillet. Her kan et gaming-headset være en smart og fiks løsning. Hos BR har vi samlet flere forskellige gamer-headsets.

En god oplevelse med gamer-headset 

Er der en lille gamer gemt i dit barn? Så er et gamer-headset et must! På den måde kan der nemt lægges planer med gamer-vennerne, eller I kan afsløre modstanderne, så I kan vinde. Samtidig lukker et gamer-headset larm ude, så der er rig mulighed for fokus og fordybelse.  

Find dit gamer-headset til børn 

Men hvordan finder du det rette gamer-headset? Her er der flere ting, der spiller ind. Det valgte headset kan nemlig sagtens afgøres af, hvad dit barn spiller - det rette headset til CSGO-spillere er ikke nødvendigvis det bedste valg til Fortnite-spillere. Af den grund er det vigtigt at undersøge de forskellige muligheder, overveje dine behov, samt hvad du ønsker, inden du tager dit valg.  

  • Skal dit headset have en mikrofon, så der kan kommunikeres med vennerne?  

De fleste høretelefoner har en indbygget mikrofon, men hvis du går meget op i lydkvaliteten, kan du også supplere med en ekstern mikrofon - så er der ikke noget, der skratter! 

  • Skal der være indbygget surroundsound eller stereo? 

Vælger du et headset med surroundsound, får du en langt bedre lydkvalitet end med et stereo-headset. Det skyldes, at surroundsound har flere højttalere, som giver en mere virtuel lyd, men det kan også påvirke kvaliteten, så det handler om at overveje dine præferencer.  

  • Skal dit headset være trådløst eller med ledning?  

Har du brug for at bevæge dig frit rundt, eller oplever du en bedre kvalitet med ledning? Husk at have med i bagtankerne, at et trådløst headset skal være opladt, før det kan bruges.   

Gamer-høretelefoner til en ægte gamer 

Vi har både gamer-høretelefoner til computer og PlayStation 5, og du kan optimere din spiloplevelse, så snart du bestiller dit ønskede headset hjem. Vores headsets har mange forskellige designs, og du kan vælge det udtryk og den farvekombination, der passer dig allerbedst.