365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tegnefilm

Hyggelige tegnefilm er et hit for både børn og voksne, og her på siden finder du nogle af tidens mest populære tegnefilm for børn, som hele familien kan hygge sig sammen om. Vælg tegnefilm med børnenes favoritkarakterer eller bliv inspireret af nye tegnefilm, som du tror vil ramme plet blandt både store og små.

Nostalgi og familiehygge med tegnefilm på skærmen

Det er skønt at koble af til en rigtig god film efter en lang dag eller sætte en film på i weekenden, når der rigtig skal hygges. Tegnefilm samler familien og er langt fra kun for familiens mindste. Du husker sikkert selv en masse favoritfilm fra din barndom, og mon ikke der også er en eller flere helt særlige tegnefilm eller tegnefilmskarakterer, der står dit barns hjerte nært?

 

Gode gamle klassikere og nye favoritter

Om I er til Disney eller til tidens andre populære tegnefilm, er ikke så afgørende. Hos BR sørger vi nemlig altid for at have et bredt udvalg af tegnefilm for børn og barnlige sjæle, så ingen skal gå forgæves, når humøret er til at tilføje nye tegnefilm til samlingen.

De bedste tegnefilm for børn er dem, der fænger så meget, at de kan ses igen og igen – og hvor interessen ikke daler synderligt, selvom barnet bliver gradvist ældre. Heldigvis finder I masser af gode børnefilm hos BR, som uden tvivl vil fortrylle børnene med deres eventyrlige fortællinger.

 

Bliv klar til næste filmaften med nye tegnefilm for børn

Ser I de samme film om og om igen, og kunne I godt bruge lidt nyt til samlingen? Heldigvis står vi altid klar med et spændende udvalg af tegnefilm for børn og voksne i alle aldre. Med en god film på skærmen står tiden stille, og I suges ind i et fortryllende univers med karakterer, som det er svært ikke at komme til at holde af.

Både helte og skurke kan lære os noget nyt om os selv og vores eget liv, og der findes så mange gode historier fortalt på film, at det bare er med at vælge et par stykker at give sig i kast med næste gang. Hos BR finder du et bredt udvalg af tegnefilm, så udvælg favoritterne og glæd jer til familiens næste filmaften.