365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Børnefilm

Børnefilm kan tryllebinde de fleste børn foran tv’et. De kan blive helt opslugt i de sjove og spændende fortællinger, der bliver bragt til live. Hos BR elsker vi børnefilm. Vi har derfor samlet et stort udvalg af børnefilm!

Eventyrlige og sjove børnefilm

Hos BR repræsenterer vi børnene, og derfor har vi selvfølgelig sørget for et bredt udvalg af film til børn i alle aldre - og mon ikke dit barns nye favorit er iblandt? Film er et fantastisk våben, særligt når du har børn. En børnefilm er ikke kun perfekt, når du trænger til et pusterum som forælder - den bidrager også til gennemført familiehygge.

Så saml jer i sofaen med dyner, puder og tæpper, fyld skålen med popcorn og lev jer ind i børnefilmens eventyrlige og spændende univers.

Lad børnene leve sig ind i en anden verden

Børn har en evne til at fordybe sig i en underholdende film på en måde, hvor de glemmer alt om verden omkring dem - og det kan vi alle sammen have brug for en gang imellem! Det kan være efter en lang dag i institutionen eller på skolen, det kan være på bilturen, når i skal på ferie, eller det kan være en lørdag aften inden sengetid.

Vælg mellem fantastiske Disney-film, tegnefilm eller eventyrfilm fyldt med spændende missioner. Vi har også et væld af familiefilm, som helt sikkert vil skabe nostalgi hos jer som forældre - nogle børnefilm duer bare altid, uanset hvor gammel man er.

Gode film for hele familien 

En god film er den rette løsning, når børnene trænger til et pusterum fra leg i haven eller legetøj på børneværelset. Mangler I de nye hits eller nogle af de ældre klassikere på filmhylden? Og er I mest til gamle animationsfilm eller spillefilm med skuespillere?

I filmuniverset er der uendelige muligheder for at vælge en film, der passer til dagens humør, og som kan lede dit barn hen i lige dét univers, der er behov for. Er I klar til det næste filmmarathon? Dyk ned i BR’s store udvalg af børne- og familiefilm, og find dem, som I mangler på hylden.