365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Børn der hopper på tramolin
Børn der hopper på tramolin

Leg i haven

Så snart vejret er til det, er det bare med at bringe legen udendørs! Hos BR har vi alt, hvad hjertet begærer af havelegetøj, som sikrer, at foråret og sommeren bestemt ikke bliver kedelig. Mangler I nye aktiviteter til haven? Så gå på jagt i vores store udvalg nedenunder, og find alt det, der falder i jeres smag.

Udendørs aktiviteter for børn

Det er skønt at være udenfor for både store og små, men det kræver også en række gode aktiviteter at få børnene med ud. Heldigvis byder udendørs arealer på et væld af muligheder – det handler bare om at se dem. Hos BR er vi eksperter i aktiviteter i børnehøjde! Derfor har vi samlet en lang række gode idéer til lege udendørs.  

Populære mærker

Bring glæde til sommeren med havelegetøj

Det er dejligt at være udenfor, og særligt når vejret er skønt, ønsker vi, at vores børn får en masse frisk luft! Men hvis børnene skal glæde sig over at opholde sig i haven, kræver det ofte en ekstra indsats - nemlig havelegetøj!

Hos BR er vi eksperter i legetøj - både inden- og udendørs. Uanset om dit barn skal have legetøj, der kan underholde alene, eller om der mangler aktiviteter, der kan underholde en gruppe børn på én gang, så har vi helt sikkert noget, som I kan bruge!

 

Stort udvalg af havelegetøj til børn

Er dit barn mester i at hoppe på trampolin? Måske er dit barn helt vild med at spille havespil i selskab med mor og far? Eller nyder dit barn en gynge- eller rutsjebanetur i høj fart? Vi sikrer legetøj til børn i alle aldre, og vi har også en masse gode bud på aktiviteter, der kan underholde forældrene.

Det rette legetøj til dit barn bidrager til, at barnet får rørt sig, udvikler sin kreativitet og bliver stærkere motorisk. Med et udvalg i haven, som understøtte alt det, er vi sikre på, at det bliver let som en leg at lokke dit barn med udendørs.

 

Lad BR skabe leg i haven

Udendørs leg er godt for krop og sjæl. I vinter- og efterårsmånederne kan I klæde jer godt på til en tur ud i legehuset, og når solen står højt på himlen, kan der spilles bold i badebassinet.

Vi er helt vilde med vores store sortiment af legetøj til haven, og vi forstår godt, hvis det er svært at vælge iblandt de mange alternativer! Dyk ned i udvalget, og find de aktiviteter, der tiltaler familien allermest allerede i dag!