365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Hoppeborge

Hvad er det, der med garanti sikrer en sjov og succesfuld børnefest? En hoppeborg i haven vil skabe jubel og glæde hos børnene fra start til slut. Hos BR har vi samlet et udvalg af hoppeborge i sjove og farverige designs, som indbyder til fest og glade dage hos børn i alle aldre.

Mange timers leg med en hoppeborg til børn

Der findes ikke noget bedre, end når solen står højt på himlen over Danmark, og fuglekvidder kan høres, så snart du går udenfor en dør. Familierne samles i haven, og forældrene nyder en god bog i liggestolen eller vander blomsterne på terrassen, imens børnene leger i legetårnet, rutsjer på rutsjebanen eller gynger på gyngestativet.

På BR.dk har du rig mulighed for at gøre haven til det rene slaraffenland for børnene, og så bliver der ikke et kedeligt øjeblik i sommerferien. En hoppeborg er den perfekte tilføjelse til haven, og uanset om I har plads til en stor eller lille hoppeborg, så vil den blive et hit for børnene.

Hoppeborg til haven

Måske sammenligner du en hoppeborg med et festligt indslag, der lejes i anledning af en fødselsdag eller vejfest - men hvorfor ikke lade hoppeborgen blive fast inventar i haven, når den nu er så populær?

  • Børnene får rørt sig, og de kan blive ved i timevis
  • Der er intet bedre end at høre børnejubel og -grin på en varm sommerdag, og det er næsten garanteret med en hoppeborg
  • Der er rig mulighed for at slippe fantasien løs med jorden er giftig og en lang række andre lege, hvor hoppeborgen kan være centrum

I vores udvalg finder du både hoppeborge, som giver anledning til at se, hvem der kan hoppe højest. Men du finder også hoppeborge, som også indeholder rutsjebane og klatrevæg.

Køb din hoppeborg her

Er det tid til ny og sjov leg i haven? På BR.dk kan vi varmt anbefale en hoppeborg, som kan bidrage til mange gode oplevelser - både til havefester og på en varm sommerdag med den nærmeste familie. Fordelen ved en hoppeborg er også, at den nemt kan pakkes sammen og gemmes væk i garagen, når den ikke skal bruges.

Udforsk vores sortiment af hoppeborge, og find den, der passer bedst til jeres familie! Vi sørger for en sikker levering.