365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nordic Play gyngestativer

Et gyngestativ har skabt glæde hos børn så længe, vi kan huske. Drømmer du om at give denne glæde videre til dine egne børn? Så er et gyngestativ fra Nordic Play det rette valg til netop denne opgave. Vi har samlet vores udvalg af Nordic Play-gyngestativer lige her på siden! 

Nordic Play-gyngestativer til både store og små 

Dit barn suser frem og tilbage på gyngestativet. Glæden i ansigtet og de høje grin gør, at du næsten kan mærke den susen og kilden i maven, som en gyngetur altid er garanti for. De er fast inventar på legepladsen, men med et gyngestativ i haven, er du kun få skridt fra en god gyngetur.  

Allerede når børnene er helt små, kan de få en gyngetur hjulpet på vej med små skub fra mor eller far. Lige indtil de selv knækker koden og kan gynge højt op ved hjælp af deres egne benbevægelser.  

Et gyngestativ med sjove gynger 

Hvad definerer et gyngestativ? Det er naturligvis alle de sjove gynger, som du kan få til stativet! Start med en babygynge til de helt små, som kan kickstarte alle de gode stunder! Når dit barn er blevet lidt ældre, kan I skifte babygyngen ud med et gyngesæde, som også giver anledning til, at dit barn lærer at gynge selv. På den måde kan dit barn også selv bestemme tempoet. 

Det er også muligt at vælge nogle mere specielle elementer til gyngestativet. Det kan for eksempel være en rebstige eller en tallerkengynge, så dit barn kan lave sjove kunstner. Du kan også vælge en rundgynge, som er et godt sted at tage en afslappende gyngetur for både børn og voksne.  

Find et gyngestativ i høj kvalitet fra Nordic Play 

Når du vælger et gyngestativ fra Nordic Play, er du ikke kun sikker på at få en populær udendørs leg, men også et produkt af høj kvalitet, som dine børn kan få glæde af i mange år. Vælg for eksempel et gyngestativ med rutsjebane, som giver endnu flere muligheder! Dyk ned i udvalget her hos BR, og glæd dine børn med et gyngestativ i haven.