365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nordic Play

Gyngestativer, legehuse, gåbiler og meget mere. Nordic Play har et sortiment, der ganske enkelt er en drøm for børn. Hos BR har vi samlet det store udvalg af legetøj fra Nordic Play, som med garanti kan få børnene med ud i haven. Gå på opdagelse i vores sortiment lige her! 

Gør haven til et vaskeægte børneunivers 

Det danske brand Nordic Play blev lanceret tilbage i 2016 med en mission om at skabe lærerige og udviklende redskaber til udendørs leg. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er sundt for os alle sammen at opholde os udendørs, og med de rette legeredskaber bliver det ikke en kamp at få børnene med ud i den friske luft. Nordic Play gør haven til et vaskeægte børneunivers, der inviterer til, at børnene får rørt sig, imens håret bliver luftet igennem, og kinderne bliver røde. Samtidig har de fingeren på pulsen i forhold til tidens trends, så alt lige fra gyngestativer til gåbiler følger med.  

Udendørs leg efter alle kunstens regler 

Teknologien udvikler sig med hastige skridt, og mange børn elsker de forskellige tablets, Tv-serier og computerspil, der kan underholde indendørs. Nordic Play-legeredskaber kan både give anledning til, at børnene kan lege sammen, men også alene. Samtidig findes der noget til enhver aldersgruppe! Glæd de mindste med en Nordic Play-sandkasse, hvor sanserne rigtigt bliver udfordret, og overrask de lidt større med et legehus, hvor alverdens lege kan udspille sig.  

Alt det bedste fra Nordic Play 

Mangler du legeredskaber til haven? Så er Nordic Play helt sikkert et godt valg! Når du vælger legeredskaber fra Nordic Play, er du sikker på at få produkter i allerhøjeste kvalitet. Alle produkter er CE-mærkede og godkendt iht. EN71. Samtidig er størstedelen af produkterne produceret af FSC-certificeret træ. Sæt gang i en fodboldkamp, en sjov gyngetur eller et racerløb på en af de seje legebiler. Mulighederne er uendelige med Nordic Play, og der gemmer sig helt sikkert noget for enhver smag. Gå på opdagelse i det store udvalg, og find de legeredskaber, der skal hjem i jeres have.