365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sandkasser

Sandkasser er bare hyggelige. Her kan der skovles, bygges og formes de flotteste sandslotte og andre sjove ting. Der kan hurtigt blive brugt mange timer i en sandkasse. Hos BR finder du en masse forskellige sandkasser. Du finder diverse størrelser og former her på siden.

 

Legetøj til sandkassen

Børn kan få meget mere ud af sandkassen med det rette sandkasse legetøj. Du finder derfor en masse skovle, forme, river og meget mere, så børnene får mere glæde af legen i sandkassen. Det er sjovt at lege bager og lave små sandkager som resten af familien kan smage.

Den store sandkasse guide

Bliv klædt godt på til din nye titel som sandkasseejer, når du læser vores store guide om sandkasser. For hvilken sandkasse skal du have i haven, hvor meget sand skal du slæbe hjem, og hvilket legetøj er oplagt at bruge i sandkassen til at bygge sandslotte med? Find ud af det her.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om sandkasser

Sandkasse med låg

Det er ikke nogen hemmelighed, at børn elsker at lege med sand. Det starter gerne i babyalderen, hvor børnene kan sidde på stranden eller i sandkassen og mærke sandet smuldre i hænderne. Jo ældre de bliver, jo mere kan de folde kreativiteten løs, og det kan ende ud i sandslotte, sandskulpturer og lege med diverse legetøj.

Hos BR finder du et stort udvalg af sandkasser, så børnene kan mærke sandet mellem fingrene og tæerne. Vi har både sandkasser i træ og sandkasser i plastik, så I kan finde den, der passer allerbedst i jeres have.

Lad børnene udfolde sig i en sandkasse

Med sand er der rig mulighed for, at børnene kan udfolde deres kreative evner og udforske sanserne. Du har sikkert fået serveret en lækker sandkage i en sjov plastikform med lidt græs på toppen eller en spand med sand, som selvfølgelig udgør en lækker omgang risengrød.

Der er intet hyggeligere end at sidde på kanten af sandkassen i selskab med et barn, som er fuld af historier og fantasi. Her kan du bare sidde og lytte, imens du modtager den ene kreative madvare i sand efter den anden. Samtidig kan du nyde solens stråler uden at bekymre dig om, hvad dit barn finder på.

Find sandkassen til haven her på BR.dk

Hvad passer bedst i jeres have? En sandkasse i træ har et rustikt og naturligt udtryk, som falder ind sammen med naturen. Er I mere til fest og farver? Så er vores sandkasser i plast designet i sjove former og med fine farver, som børnene helt sikkert vil elske.

Mange af sandkasserne kommer med et låg, så de nemt kan dækkes til, når legen er slut. Så er I sikre på, at I ikke får besøg af naboens kat eller andre dyr i sandet. Lad kreativiteten og legen blomstre med en af de fine sandkasser fra BR.dk. Når I har valgt den, der opfylder jeres behov, sørger vi for at sende den til adressen.