365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sandkasser

Sandkasser er bare hyggelige. Her kan der skovles, bygges og formes de flotteste sandslotte og andre sjove ting. Der kan hurtigt blive brugt mange timer i en sandkasse. Hos BR finder du en masse forskellige sandkasser med og uden låg. Du finder diverse størrelser og former her på siden.

 

Populære mærker

Den store sandkasse guide

Bliv klædt godt på til din nye titel som sandkasseejer, når du læser vores store guide om sandkasser. For hvilken sandkasse skal du have i haven, hvor meget sand skal du slæbe hjem, og hvilket legetøj er oplagt at bruge i sandkassen til at bygge sandslotte med? Find ud af det her.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om sandkasser

Slip kreativiteten løs i en sandkasse

Det er ikke nogen hemmelighed, at børn elsker at lege med sand. Det starter gerne i babyalderen, hvor børnene kan sidde på stranden eller i sandkassen og mærke sandet smuldre i hænderne. Det giver en sjov og anderledes fornemmelse, som er med til at udvikle barnets sanser. Jo ældre barnet bliver, jo mere kan det folde kreativiteten løs, og det kan ende ud i imponerende sandslotte, flotte sandskulpturer og sjove lege med diverse sandlegetøj.

På BR.dk finder du et stort udvalg af sandkasser, så børnene kan mærke sandet mellem fingrene og tæerne og lave flotte kreationer. Vi har både sandkasser i træ og sandkasser i plastik, så I kan finde den, der passer allerbedst i jeres have. Vi har selvfølgelig også et kæmpe udvalg af sand- og strandlegetøj, som er en vigtig del af enhver sandkasse.

Legetøj til sandkassen

Børn kan få meget mere ud af sandkassen med det rette sandkasse legetøj. Du finder derfor en masse skovle, forme, river og meget mere, så børnene får mere glæde af legen i sandkassen. Det er sjovt at lege bager og lave små sandkager som resten af familien kan smage.

Lad børnene udfolde sig i en sandkasse

Med sand er der rig mulighed for, at børnene kan udfolde deres kreative evner og udforske sanserne. Du har sikkert fået serveret en lækker sandkage i en sjov plastikform med lidt græs på toppen eller en spand med sand, som selvfølgelig udgør en lækker omgang risengrød. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke kreationer man kan lave ud af sand – og nogle bliver måske mere succesfulde end andre. Men så er det bare op på hesten igen!

Der er intet hyggeligere end at sidde på kanten af sandkassen i selskab med et barn, som er fuld af historier og fantasi. Her kan du bare sidde og lytte, imens du modtager den ene kreative madvare i sand efter den anden. Ved helt små børn bør du dog nok holde et vågent øje med, hvor meget sand der ryger i sandformen, og hvor meget sand der ryger i munden.

Find sandkasse med låg på BR.dk

Hvad passer bedst i jeres have? En sandkasse i træ har et rustikt og naturligt udtryk, som falder ind sammen med naturen. Er I mere til fest og farver? Så er vores sandkasser i plast designet i sjove former og med fine farver, som børnene helt sikkert vil elske.

På BR.dk finder du også et stort udvalg af sandkasser med låg, så de nemt kan dækkes til, når legen er slut. Så er I sikre på, at I ikke får besøg af naboens kat eller andre dyr i sandet. Samtidig kan I også gemme de fine sandkreationer, dit barn får lavet, uden frygt for at regnen skyller dem væk. I udvalget finder du også gravemaskiner til sandkassen, så dit barn kan grave løs uden at få sand under neglene.

Lad kreativiteten og legen blomstre med en af de fine sandkasser fra BR.dk. Når I har valgt den, der opfylder jeres behov, sørger vi for at sende den til adressen.