365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sandkasser i træ

Sandkassen er et hit hos børn i alle aldre, og derfor er den også næsten obligatorisk i haven hos børnefamilien. Her på siden har vi samlet vores udvalg af sandkasser i træ, hvor både børn og forældre kan lave sandslotte, sandkager og slippe fantasien løs på anden vis.

Den store sandkasse guide

Med denne guide om sandkasser i hånden får du svar på, hvilken type sandkasse du skal have i baghaven, hvor meget sand der skal være i sandkassen, og ikke mindst hvilket legetøj det er oplagt at lege med i sandet. Find ud af det hele lige her.

Populære mærker

Vælg en sandkasse i træ med bænk og låg

Sandkasser findes i et bredt udvalg af størrelser og designs, men en sandkasse i træ er et praktisk, holdbart og stilfuldt valg. Det vigtigste for dine børn er helt sikkert, at der er god plads til sand samt en masse legetøj til sandkassen, så legene kan fortsætte i times, men måske er det også et ønske for dig, at sandkassen er en pæn løsning til haven.

Det kan du være sikker på at få med en sandkasse i træ. Ikke nok med at det naturlige træ vil se fint ud i hjørnet af græsplænen blandt blomsterbedene, så er en sandkasse i træ også en praktisk og holdbar løsning. Mange af vores træsandkasser har både bænk og låg, så alle kan få en siddeplads rundt omkring sandkassen - og når legen er slut, kan låget lægges pænt på, så der ikke kommer ubudne gæster i sandet.

Lad børnenes fantasi løbe løbsk i sandkassen

Sandkassen er det perfekte sted, hvor børnene kan slippe fantasien løs. Her kan der over flere timer dannes en verden i sandkasse med bjerge, veje og køretøjer, der bevæger sig rundt. Eller der kan skabes en bagerforretning, hvor sandformene danner de lækreste kager.

Uanset om du vælger en sandkasse i træ eller en sandkasse i plastik, sætter det ikke en stopper for de mange muligheder for sjove lege, der er, når der bare er sand involveret.

Find sandkassen i træ på BR.dk

Skal I have en sandkasse i haven? Så mangler I blot at vælge det rette design og størrelsen på sandkassen. På BR.dk har vi alt, hvad I skal have hjem, før I kan starte den helt store sandkasseleg - lige fra sandkasser i høj kvalitet til sandkasselegetøj. Bestil sandkassen samt tilbehør her på siden, så behøver I ikke vente for længe.