365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nordic Play sandkasser

Med en sandkasse sænker roen sig over børnene, og fantasien flyder. Det giver anledning til spændende lege og flotte skulpturer, og pludselig er der gået flere timer med underholdning i sandkassen. Her på siden har vi samlet vores populære sandkasser fra Nordic Play - find den rette til jeres have.

Fantasifulde lege i sandkassen 

Børns begejstring for sand starter ofte tidligt, og det skyldes helt sikkert den sansefulde oplevelse, det er, når sandet smuldrer mellem hænderne. Samtidig er det jo ikke nogen hemmelighed, at sand kan blive til alt lige fra sandslotte til sandskulpturer med det helt rette sandkasselegetøj.  

Her på siden finder du vores store udvalg af sandkasser fra Nordic Play, som fremstiller lærerige og udviklende redskaber til udendørs leg. En sandkasse kan bidrage til at drage dit barn ud i haven, hvor der er garanti for både frisk luft og røde kinder, og så er der samtidig gode muligheder for leg både alene og sammen med andre.  

Sandkasse med låg fra Nordic Play

I Nordic Plays udvalg af sandkasser finder du noget for enhver smag! Særligt træsandkasserne med både låg og bænke er populære, fordi de giver børnene et sted at sidde, og samtidig kan sandkassen lukkes af for blade, dyr og regn, når den ikke er i brug.  

Når sandkassen endelig er etableret i haven, er det bare at læne sig tilbage og vente på, at den første sandkage bliver serveret, eller der er brug for hjælp til at færdiggøre sandslottet. Imens kan du helt sikkert høre dit barn fortælle fantasifulde historier om, hvad sandet pludselig forestiller.  

Find din favorit Nordic Play-sandkasse 

Med udvalget fra Nordic Play kan du vælge mellem sandkasser i forskellige størrelser samt sandkasser i træ og sandkasser i plastik. Med andre ord er der helt sikkert et design til enhver smag, uanset om du er den heldige ejer af en stor eller lille have, eller om du har en stor børneflok, der alle skal lege i sandkassen.  

Lad kreativiteten og legen blomstre med en af sandkasserne fra Nordic Play af højeste kvalitet. Dyk ned i vores store udvalg, og læs mere om de forskellige varianter. Når du har valgt den rette variant, sørger vi for at sende den hjem til din have.