365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sandkasser i plastik

Sand er populært for børn. Lige fra de er helt små og blot kan sidde og røre ved sandet, til de er større og kan begynde at kreere sandslotte samt bygge små skulpturer. Med en plastiksandkasse kan I nemt flytte sandkassen til og fra skyggen, så barnet kan lege i ro og mag.

Den store sandkasse guide

Bliv klædt godt på til din nye titel som sandkasseejer, når du læser vores store guide om sandkasser. For her finder du ud af, hvilken type sandkasse du skal have, og hvor meget sand du skal fylde i sandkassen. Find alle svarene her.

Hvorfor skal du vælge en sandkasse i plastik?

En sandkasse i haven giver anledning til mange timers leg, hvor der måske endda vil være øjeblikke, hvor du som forælder kan nyde solen på terrassen, imens dit barn hygger sig i sandkassen. Men hvorfor egentlig vælge en sandkasse i plastik?

  • En sandkasse i plastik er en budgetvenlig løsning, i forhold til når du vælger en sandkasse i træ, der oftest er dyrere.
  • Når du har valgt den rette plastiksandkasse, skal den blot transporteres hjem i haven, og så er den klar til brug!
  • Vores plastiksandkasser kommer i flotte farver og former, så det helt klart bliver sjovt for dit barn med sådan et legeredskab i haven.


Slå kreativiteten løs

Måske bor I i en bolig med en mindre have? Her er en plastiksandkasse også en oplagt løsning, så dit barn kan få tiden til at gå med sandkasselegetøj. På den måde kan I også nemt udskifte sandkassen, hvis I på et tidspunkt får mere plads.

Flere af vores sandkasser kommer med et tilhørende låg, så sandet let kan lukkes af, når legen er slut. Så kan I være sikre på, at sandkassen ikke får besøg af naboens kat eller bliver påvirket af vind og vejr.

 

Find plastiksandkasser med låg her

Når I har fundet den helt rigtige sandkasse, har vi også tilbehøret til at få den gjort klar til brug. Find det rette sted i haven, og så skal der bare fyldes sand i. Det er ikke mange minutter, at dit barn skal stå og hoppe efter at komme i gang med at lege.

Om sommeren er der god mulighed for at tømme sandkassen og omdanne den til et soppebassin med vand - det vil dit barn helt sikkert elske!