365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sandlegetøj

Hvad er en sandkasse uden legetøj? Det hører sig til, når børnene skal lege og underholdes i sandkassen. Hos BR har vi derfor samlet et udvalg af alverdens sandkasselegetøj, så dit barn kan få stimuleret sin kreativitet og sansemotorik. Med det rette sandkasselegetøj er der lagt op til underholdende leg under åben himmel.

Populære mærker

Den store sandkasse guide

Er du blevet sandkasseejer, kan du finde inspiration til sandkasselivet i vores guide her. For guiden giver dig svar på, hvilken type sandkasse du skal vælge, hvor meget sand der skal i sandkassen, og hvilket legetøj dit barn vil elske at bygge sandslotte og grave med.

Stort udvalg af sandlegetøj

Sandkasselegetøj kan være mange ting. Sand er nemlig det perfekte element til en god leg, hvad end det udgør kagerne i en bagerforretning eller et landskab, hvor der kan køre biler. Har I en sandkasse i haven? Så kan I blandt andet hygge jer med følgende lege:

  • Lav jeres eget landskab med bjerge, søer og veje, hvor de store lastbiler kan køre.
  • Omdan sandkassen til en byggeplads, hvor barnet kan grave med sin gravemaskine.
  • Brug sand, græs og blomsterne i plænen til at lave lækre kager og madretter, der kan serveres med sandkasselegetøjet.
  • Byg et stort sandslot med en voldgrav omkring.

Mulighederne er uendelige, og legene i sandkassen vil ingen ende tage på en dejlig og solrig sommerdag.

Tag legetøjet med på stranden

Hvor der er sand, kan sandlegetøjet bruges. Når solen står højt på himlen, og temperaturen er høj, så vil de fleste gerne bruge en dag på stranden. Her er der god mulighed for at blive opfrisket med en dukkert i havet eller en brise fra vinden. Tag sandlegetøjet med, så du kan læne dig tilbage i sandet, imens børnene fortsætter legene fra sandkassen på stranden.

Sandkasselegetøj er et hit hos børn i alle aldre, og du kan med fordel introducere din baby for sand meget tidligt. Det vil være en kæmpe sanseoplevelse, som dit barn vil have godt af at stifte bekendtskab med.

Køb legetøj til sandkassen på BR.dk

En sandkasse giver altså rig mulighed for gode lege, som dit barn kan hygge sig med alene eller i selskab med legekammerater. Køb sandkassen her på BR.dk, uanset om i er på jagt efter en sandkasse i træ eller plastik. Når der er styr på sandkassen, kan I finde alt tilbehøret her, så det hele kan bestilles samlet. Udforsk vores store udvalg til sandkassen, og find det sandlegetøj, som vil være et stort hit for dit barn!