365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Badebassiner

Et badebassin er et must i haven om sommeren. Hos BR har vi derfor samlet et udvalg af forskellige badebassiner. Du kan finde et mindre badebassin til de helt små børn, men også et større badebassin til de børn, der er lidt ældre. Dyk ned i udvalget her på siden.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om badebassiner

Badebassiner til børn

Har du også en lille vandhund i familien? Med et badebassin fra BR.dk er der rig mulighed for masser af sjov vandleg, hvor hele familien kan være med. Med et børne- eller baby-badebassin og et bredt udvalg af vandlegetøj kan du skabe den skønneste legeplads hjemme i haven, der ikke bare giver afkøling, når det er varmt, men også kan give mulighed for nye lege på tværs af alder. Her kan både små og store være med, når der lægges op til vandkamp, eller når fødderne blot skal køles ned på en varm sommerdag.

Derfor er det en god idé med et badebassin til haven

Der er mange fordele ved at anskaffe sig et badebassin til haven, når temperaturen udenfor begynder at stige og vejret viser sig fra sin solskinsrige side:

  • Der er mulighed for at blive kølet ned i varmen
  • Der er lagt op til mange forskellige former for vandleg
  • Badebassinet kan nemt flyttes rundt eller tages med på tur

 

Der er ikke noget sjovere end at lege med vand, og er børnene stadig for små til en pool, er et badebassin et godt alternativ. Der er stort set ikke nogen grænser for, hvad du kan få ud af et badebassin, som indbyder til vandplaskeri og sjov leg med farvestrålende badelegetøj. Husk altid at holde de små guldklumper under voksenopsyn, når de hygger sig i badebassinet.

Det kan være en god idé at dække badebassinet til efter brug, så det kan bruges flere dage i træk, og vandet dermed kan nå at få en behagelig temperatur. Du kan holde øje med vandtemperaturen med et termometer til badebassinet, så du og børnene ikke bliver overrasket, når I hopper i vandet.

Det kan du overveje, når du vælger badebassin til dit barn eller baby

Der er mange sjove timer at hente i de helt klassiske badebassiner, men der findes også andre varianter, der lægger op til vandleg. I sortimentet på BR.dk finder du begge dele, og er det svært at vælge, kan du overveje følgende:

  • Facon: Et klassisk rundt badebassin eller firkantet badebassin er et godt valg for hele familien, når der skal hygges og leges med vand. Det er let at stille op og nemt at opbevare, når det ikke er i brug. Bliver det for kedeligt med et klassisk badebassin, er der også mange badebassiner i sjove former og flotte farver at finde i udvalget på BR.dk. Her finder du f.eks. badebassiner i form af krabber, enhjørninger, søheste og meget mere.
  • Udstyr: De mere avancerede modeller er sjove for de fleste mindre børn, fordi der kan leges aktivt på og med de medfølgende legesager. Ofte er der også en lille rutsjebane tilknyttet badebassinet, så der er dømt ekstra meget sjov og leg.
  • Størrelse: På BR.dk finder du badebassiner i både små og store størrelser. Afhængig af dit barns alder og hvor meget plads, barnet gerne vil have at plaske rundt på, kan du derfor vælge lige det badebassin, der passer til jeres behov.

 

Vi har en kæmpe udvalg af badebassiner og pools at vælge imellem, så tag et kig og bliv klar til sommeren med din favorit – bestil allerede i dag!