365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Badebassiner

Et badebassin er et must i haven om sommeren. Hos BR har vi derfor samlet et udvalg af forskellige badebassiner. Du kan finde et mindre badebassin til de helt små børn, men også et større badebassin til de børn, der er lidt ældre. Dyk ned i udvalget her på siden.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om badebassiner

Badebassiner til haven – vandleg for hele familien

Vand er ikke bare det bedste legetøj for de mindste, men for hele familien. Med et børne- eller et baby-badebassin og vandlegetøj kan du skabe den skønneste legeplads, der ikke bare giver afkøling, når det er varmt, men også kan give muligheden for nye lege på tværs af alder. Der er lagt op til vandkampe og mulighed for at få kølet fødderne, når der bliver for varmt.

Derfor er det en god ide med et badebassin til haven:

  • Der er mulighed for at blive kølet ned i varmen
  • Der er lagt op til mange forskellige former for leg
  • Det er ikke kun de små, der har glæde af bassinet

 

Der er ikke noget sjovere end at lege med vand, og der er stort set ikke nogen grænser for, hvad du kan få ud af et badebassin. Ved at dække det over, kan det bruges mange dage, og vandet kan nå at få en behagelig temperatur. Du kan holde øje med vandtemperaturen med et termometer til badebassinet, så du og børnene ikke bliver overrasket, når I hopper i vandet.

Det, kan du overveje, når du vælger badebassin til dit barn eller baby

Der er mange sjove timer at hente i de helt klassiske badebassiner, men der findes også andre varianter, der lægger op til vandleg. I sortimentet hos BR finder du begge dele, og er det svært at vælge, kan du overveje følgende:

  • Klassisk badebassin: Et godt valg for hele familien, når der skal hygges og leges med vand. Der er let at stille op og småt at opbevare.
  • Legepool med legesager: De mere avancerede modeller er sjovt for de fleste mindre børn, fordi der kan leges aktivt på og med de medfølgende legesager.

Vi har en kæmpe udvalg af badebassiner og pools at vælge imellem, så tag et kig og bliv klar til sommeren med din favorit – bestil i dag!