365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Hvilken pool skal man vælge?

Hvilken pool skal man vælge?

Der er ingen tvivl om, at det er en luksus af de helt store, når der er pool eller badebassin i haven. Haven får helt nye muligheder - børnene kan nyde tiden i bassinet med alverdens vandlegetøj, og forældrene kan få en kold dukkert, når varmen stiger dem til hovedet.

Skal du have pool eller badebassin i haven? Så har du måske opdaget nu, at det kan være lidt af en udfordring at finde rundt i det store udvalg. For hvordan vælger man den rette pool? Og hvad skal du være opmærksom på, inden den nye pool bliver fast inventar i din have?

  • Hvor stor en pool har du plads til i haven?
  • Hvor mange personer, skal der være plads til i poolen?
  • Hvor dybt må bassinet være i forhold til dine børn?
  • Hvor længe ønsker du at få glæde af poolen?
  • Hvad er dit budget?

Vælg den rette størrelse og form på dit badebassin

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge det rette badebassin eller den rette pool til haven. Hvis børnene er helt små, og formålet er, at de kan plaske i vandet, så kan du sagtens nøjes med et badebassin. Hvis I til gengæld er en stor familie, som alle skal have glæde af muligheden for at bade i haven, så er en pool måske det helt rigtige for jer.

Når du skal vælge den rette størrelse, skal du først og fremmest tænke over, hvor mange poolen skal have plads til. Det er ikke særlig sjovt, hvis I er nødt til at dele jer op i hold, for at I alle kan få lov til at bade.

Det er også en god idé at tage udgangspunkt i det mindste familiemedlem, når I vælger badebassin. Barnets højde vil nemlig afgøre, hvor dybt et bassin I kan vælge.

Sørg også for at tænke over størrelsen på haven. Skal I også lige have plads til trampolinen og de store fodboldmål, eller må poolen fylde det meste? Hos BR finder du både runde og rektangulære badebassiner, og den ene form kan egne sig bedre end den anden, alt efter formen på din have.

Hvor skal badebassinet stå?

Det er vigtigt at finde den helt rette placering til dit badebassin. Det har nemlig stor betydning for, at du får mest muligt ud af dit badebassin samt passer godt på det. Hos BR har vi samlet fire punkter, som du bør overveje, når du skal placere dit badebassin:

  • Vælg det varmeste sted - i læ for vinden med så meget sollys som muligt.
  • Sørg for en placering, hvor underlaget er jævnt. På den måde får du et stabilt underlag, hvor vandet kan ligge plant i bassinet.
  • Hvis der er mulighed for det, er det en god idé at placere badebassinet væk fra træer og buske, så du undgår at bruge for meget tid på rengøring af blade og snavs.
  • Sørg for at der er plads hele vejen rundt om bassinet, så det er nemt for alle at komme i.

En pool med en god holdbarhed

Vores badebassiner og pools kan fås i mange forskellige størrelser, designs og prisklasser. Som oftest går pris og kvalitet hånd i hånd, og hvis du blot skal have glæde af dit badebassin i denne sæson, kan du sagtens gå på kompromis med prisen.

Men et badebassin skaber jo glæde år efter år, og derfor kan det også godt betale sig at investere i en af de dyrere pools, som sagtens kan holde i flere sæsoner.

På BR.dk kan du finde den helt rette pool til haven! Udforsk vores store udvalg, og sæt gang i vandlegen med produkter fra vores store sortiment.