365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Hvilken pool skal jeg vælge?

Der er ingen tvivl om, at du får titlen som årets bedste mor eller far, hvis du disker op med en pool eller et badebassin til haven. Haven får helt nye muligheder - børnene kan plaske rundt i poolen eller bassinet med alverdens vandlegetøj, og forældrene kan få en kold dukkert, når varmen stiger dem til hovedet. Der er lagt op til mange timers sommersjov for hele familien! 

 

Pool til børn - Det skal du overveje

Skal du have pool eller badebassin i haven? Og er det en pool til børn? Så har du måske opdaget nu, at det kan være lidt af en udfordring at finde rundt i det store udvalg. For hvordan vælger man den rette pool? Og hvad skal du være opmærksom på, inden den nye pool bliver fast inventar i din have?

  1. Hvor stor en pool har du plads til i haven?
  2. Hvor mange personer, skal der være plads til i poolen?
  3. Hvor dybt må bassinet være i forhold til dine børn?
  4. Hvor længe ønsker du at få glæde af poolen?
  5. Hvad er dit budget?

 

 

Pool eller badebassin? Vælg den rette størrelse og form til haven

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge det rette badebassin eller den rette pool til haven. Hvis børnene er helt små, og formålet er, at de kan plaske i vandet, så kan du sagtens nøjes med et badebassin. Hvis I til gengæld er en stor familie, som alle skal have glæde af muligheden for at bade i haven sammen, så er en pool måske det helt rigtige for jer.

Når du skal vælge den rette størrelse, skal du først og fremmest tænke over, hvor mange personer poolen skal have plads til. Det er ikke særlig sjovt, hvis I er nødt til at dele jer op i hold, for at I alle kan få lov til at bade - Hele familien skal kunne lege vandlege sammen og børnene skal kunne plaske rundt med sine venner!

Det er også en god idé at tage udgangspunkt i det mindste familiemedlem, når I vælger badebassin. Barnets højde vil nemlig afgøre, hvor dybt et bassin I kan vælge.

Sørg også for at tænke over størrelsen på haven. Skal I også lige have plads til trampolinen og de store fodboldmål, eller må poolen fylde det meste? Hos BR.dk finder du både runde pools, firkantede pools og badebassiner i alverdens størrelser, så du kan finde netop den form og størrelse, der passer til jeres have. 

Hvor skal badebassinet eller poolen stå?

Det er vigtigt at finde den helt rette placering til din pool eller dit badebassin. Det har nemlig stor betydning for, at du får mest muligt ud af din pool samt passer godt på den. Hos BR har vi samlet fire punkter, som du bør overveje, når du skal placere din pool - det gælder også for badebassiner, men de mindre badebassiner er lidt nemmere at flytte rundt på løbende, så det er ikke helt så afgørende til en start.

 

Placering af pool:

  • Vælg det varmeste sted - i læ for vinden med så meget sollys som muligt.
  • Sørg for en placering, hvor underlaget er jævnt. På den måde får du et stabilt underlag, hvor vandet kan ligge plant i bassinet.
  • Hvis der er mulighed for det, er det en god idé at placere badebassinet væk fra træer og buske, så du undgår at bruge for meget tid på rengøring af blade og snavs.
  • Sørg for at der er plads hele vejen rundt om bassinet, så det er nemt for alle at komme i.

 

 

En pool med en god holdbarhed

Vores badebassiner og pools kan fås i mange forskellige størrelser, designs og prisklasser. Som oftest går pris og kvalitet hånd i hånd, og hvis du blot skal have glæde af poolen eller badebassinet i denne sæson, kan du sagtens gå på kompromis med prisen.

Men en pool eller et badebassin skaber jo glæde år efter år, og derfor kan det også godt betale sig at investere i en af de dyrere pools, som sagtens kan holde i flere sæsoner.

På BR.dk kan du finde den helt rette pool til haven! Udforsk vores store udvalg, og sæt gang i vandlegen med produkter fra vores store sortiment. Vi håber, at I får masser af sommersjov og pool-plask for hele familien - rigtig god fornøjelse!

Pool til børn FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Populære mærker