365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Firkantede pools

En pool er opskriften på en fed sommer hjemme i haven. Der er intet bedre end den danske sommer, og hvis vejret ellers er med os, er der plads til et væld af svømmeture! Her på siden har vi samlet vores firkantede pools, som kun venter på at komme hjem i din have.  

Populære mærker

Børnenes helt eget poolområde i haven 

Tag et forfriskende dyp i det skønne vand, når solen bager lidt for meget. Hyg dig med badedyr og øv dig på at dykke efter skinnende guldmønter. Flyd rundt i overfladen og nyd roen, der sænker sig omkring dig.  

En pool kan så mange ting! Uanset om du er barn eller voksen, er der lagt op til flere timers sjove og afslappende aktiviteter, når blot haven er udstyret med en pool. Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til at skabe dit helt eget badeland, hvor poolen selvfølgelig er det centrale element, men vandlegetøj og tilbehør til poolen er alfa og omega for børnene.  

 

Hvilken form skal din pool have? 

Vi har både runde pools og firkantede pools, og her på siden finder du de firkantede. Men hvilken form skal du vælge? Den rette form for jeres familie afhænger både af havens udformning, den optimale placering samt brugen af poolen.  

Der er flere fordele ved at vælge en firkantet pool: 

  • Er din have formet som et rektangel, kan den firkantede pool passe æstetisk bedst ind i havens helhed. Derudover kan formen virke pladsbesparende alt efter havens indretning.  
  • Med en rektangulær pool er der god mulighed for at svømme et par baner, så du kan kombinere badeturen med lidt motion.  
  • I mange af vores firkantede pools er der god plads fra den ene ende til den anden. Det betyder, at børnene kan have gang i en leg i den ene ende uden at forstyrre mor, der flyder rundt i den anden ende.  

 

Firkantet pool til haven – sommeren er her! 

Der er ikke noget skønnere end, når du kan mærke, at sommeren er på vej med hastige skridt! Er du i gang med at sikre de helt rigtige rammer til en varm sommer? Find din firkantede pool lige her hos BR.