365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pool rens

I de varme sommermåneder er det dejligt at have en udendørs pool. Poolen kræver løbende rensning og rengøring, så du kan bade i rent, friskt og sundt badevand. Har du et rengøringssæt til poolen? Ellers finder du nemt et sæt og andet pool rens her på BR.dk.

Sådan rengør du nemt poolen

Det er vigtigt, at din pool eller badebassin holdes pænt og rent, så du eller dine børn trygt kan dyppe tæerne i vandet. Med pool rens undgår du bakterier og alger, som gør svømmeturen til en kedelig oplevelse. Læs mere om hvordan du nemt rengør din pool, så du kan få glæde af bassinet hele sæsonen!

Rengør med rengøringssæt til poolen

Rengøring kommer du aldrig uden om, når du har en pool. Beskidt poolvand er ikke hygiejnisk at bade i, men da du ofte ikke kan se bakterierne med det blotte øje, kan det være svært at vurdere, hvornår vandet er rent eller ej. Det er dog vigtigt, at du aldrig går på kompromis, da alger og bakterier kan gøre små og store vandhunde syge. 

Rengøringsopgaven løser du dog ofte let og nemt, hvis du løbende gør det. Har du ikke prøvet at rense poolen tidligere, kan et rengøringssæt til poolen være oplagt, fordi: 

  • Sættet indeholder alle de produkter, som du skal bruge for at holde poolvandet rent og indbydende. 
  • Sættet har en medfølgende og informativ guide til, hvordan du skal bære dig ad med at anvende produkterne. 

 

Hold poolen ren – og nyd badevandet

Når du vil holde poolen ren, er der flere ting, som du kan gøre. Eksempelvis kan du dagligt teste pool-vandets pH-værdi, som skal være mellem 7,0 og 7,4. PH-værdien kan du teste med et testsæt, og ligger den ikke inden for denne skala, kan du regulere værdien med pool rens og andre vandplejemidler. 

Sådan er du ét skridt nærmere at have dejligt badevand i din pool. Poolen giver dig mulighed for en masse aktiviteter som både badning, vandlege og vandplaskeri, og timerne kommer bare til at flyve afsted i de lune sommermåneder. 

 

Køb pool rens på BR.dk

Livet som pool-ejer bliver næsten ikke nemmere, når du køber dine produkter på BR.dk. Eksempelvis har vi samlet et bredt udvalg af forskellige pools og pool tilbehør, som inkluderer pool rens og rengøringssæt til pools. Køber du disse, er du godt klædt på til at kunne rengøre og rense poolvandet, næste gang du står over for den opgave ude i haven.