365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Pools

Der er ikke noget bedre end vand, når solen skinner, og den danske sommer viser sig fra den smukkeste side. Her finder du alt fra små badebassiner til pools og tilbehør, der får det hele til at køre – eller flyde – se udvalget herunder.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pools

Pool til børn – afkøling og aktivitet hele sommeren

Køl af i det skønne vand, når der bliver for varmt i solen. Med en pool i haven eller et badebassin til de små er der altid mulighed for et dyp, når sommeren bliver for hed. På BR finder du alt, hvad der skal bruges til at bade i og til at holde bassinerne kørende optimalt gennem hele sæsonen.

 

Det får du ud af at vælge en pool til børn

  • Det lægger op til en kølig pause, når det bliver for varmt
  • Der er forskellige modeller og størrelser at vælge imellem
  • Det er let at stille op, og du kan få en masse ekstraudstyr


Find vandlegetøjet frem, og gør klar til mange sjove timer i vandet. Hos BR finder du et kæmpe udvalg af badebassiner – både til de helt små og de større, hvor der skal lidt mere vand til. Du finder desuden også alt det tilbehør og ekstraudstyr, du har brug for, når poolen skal være sjov og køre perfekt hele sommeren.

Find den rette pool til børn

Der findes rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem, og det er en god idé både at kigge på behov og ønsker, når den rigtige pool skal findes.

  • Pool til børn: Til den lille familie med et lille barn, kan et almindeligt badebassin give rigtig mange gode og sjove timer i vandet. Det er let at stille op, at pakke ned og at opbevare.
  • Pool med filter: Skal der være ægte pool-stemning, så er de store modeller med filter og klor helt på højde med en ægte pool oven på græsset.
  • Pool efter facon: Er der begrænset plads på græsplænen til poolen, kan det være relevant at vælge en pool efter en bestemt facon enten firkantet pool eller en rund pool
  • Spastemning: Er behovet afslapning og samvær som familie og måske med vennerne, vil en spa være en rigtig god investering.

 

Find jeres favoritpool i udvalget, og bestil i dag!