365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Pools

Der er ikke noget bedre end vand, når solen skinner, og den danske sommer viser sig fra den smukkeste side. Her finder du alt fra små badebassiner til pools og tilbehør, der får det hele til at køre – eller flyde – se udvalget herunder.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pools

Pool til børn – afkøling og aktivitet hele sommeren

Køl af i det skønne vand, når det bliver for varmt i solen. Når børnene bliver gamle nok, vil en pool i haven til de varme sommerdage uden tvivl blive et hit. Invitér vennerne over til pool party og giv den gas med vandplaskeri og sjove vandlege. Med en pool i haven eller et badebassin til de helt små er der altid mulighed for et dyp, når sommeren bliver for hed. På BR.dk finder du alt det, der skal bruges til at bade i pool og til at holde bassinerne kørende optimalt gennem hele sæsonen.

Det får du ud af at vælge en pool til børn

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en swimmingpool. En pool i haven kan give mange timers sjov og hygge med familien eller legekammeraterne, og derudover er der også følgende fordele:

  • Det lægger op til en kølig pause, når det bliver for varmt
  • Der er forskellige modeller og størrelser at vælge imellem
  • Det er let at stille op, og du kan få en masse ekstraudstyr

 

Find vandlegetøjet frem, og gør klar til mange sjove timer i vandet. Hvad med en dejlig luftmadras at dase på, eller et sjovt badedyr at tumle rundt med i poolen? Hos BR har vi et kæmpe udvalg af sjovt legetøj, der egner sig til mange timer i vandet.

På BR.dk finder du swimmingpools, der kan bruges af børn og voksne i alle aldre. Her finder du både de lidt mindre og de helt store, så du kan finde lige præcis den pool, der passer til dit behov. Du finder desuden også alt det pool tilbehør og ekstraudstyr, du har brug for, når poolen skal være sjov og køre perfekt hele sommeren. Vores pools er nemme at installere, og på kort tid er I klar til masser af sjov vandleg!

Find den rette swimmingpool til børn

Der findes rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem, og det er en god idé både at kigge på behov og ønsker, når den rigtige pool skal findes.

  • Pool til børn: Til den lille familie med et lille barn, kan et almindeligt badebassin give rigtig mange gode og sjove timer i vandet. Det er let at stille op, pakke ned og opbevare. Så kan de mindste vandhunde også være med, når der er dømt sjov vandleg.
  • Pool med filter: Skal der være ægte pool-stemning, så er de store modeller med filter og klor helt på højde med en ægte pool oven på græsset. De kan placeres hvor som helst på græsplænen, og der er god plads til vandplaskeri i disse swimmingpools.
  • Pool efter facon: Er der begrænset plads på græsplænen til poolen, kan det være relevant at vælge en pool efter en bestemt facon. En firkantet pool har ekstra plads til at svømme rundt og kan typisk indeholde mere vand, mens en rund pool fylder mindre i haven. I sortimentet på BR.dk finder du både oppustelige pools, som er nemme at sætte op, samt pools med stålvæg, der giver en bedre stabilitet og har en lang levetid.
  • Spastemning: Er behovet afslapning og samvær som familie og måske med vennerne, vil en spa være en rigtig god investering.

 

Find jeres favoritpool i udvalget, og bestil i dag!