365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Hvilket tilbehør skal du bruge til din pool?

En pool i haven er den rene luksus, og der er ingen tvivl om, at det bliver svært at forlade haven gennem sommeren, når du har sådan et lækkert pool-spot at slænge dig ved.

Men for at du kan være sikker på, at din pool er liv og glade dage hele tiden, er det vigtigt, at du har det helt rette tilbehør. Både så du kan rengøre og vedligeholde, men også så du har de bedste forudsætninger for en sjov sommer i poolen.

Vi har samlet en guide til dig, så du nemt kan få et overblik over, hvilket tilbehør du bør anskaffe dig, og hvorfor du skal bruge det.

Tilbehør til rengøring og vedligeholdelse

Noget af det vigtigste, når du har en pool, er selvfølgelig, at du passer godt på den og holder den ren. På den måde kan du og familien nemlig få det allerbedste ud af sommeren med en masse gode badeture. Helt grundlæggende er det en fordel at have styr på dette tilbehør:

 • En elektrisk pumpe: Hvis du har et større, oppusteligt badebassin, bør du skåne dig selv og dine lunger ved at anskaffe dig en elektrisk pumpe, som hurtigt kan puste bassinet op for dig.
 • Et termometer: Det er bare rart at vide, om du skal forberede dig på et koldt gys eller en behagelig tur i poolen, inden du hopper i vandet.
 • Gulvfliser til pool: Det er vigtigt, at poolen står på et ordentligt underlag, og det er du sikker på, når du vælger at belægge græsplænen eller terrassen med gummifliser. Det er både beskyttende for selve underlaget, men også for din pool.
 • Cover til poolen: Det er svært at undgå, at der kommer snavs og skidt i poolen, når den bruges. Dog kan du komme problemet til livs ved at huske at dække din pool til, når den ikke er i brug.
 • Skimmersæt: Med et skimmersæt kan du lynhurtigt fjerne grene, græs og eventuelle insekter, som har lagt sig i overfladen. Det er en god og nem måde, hvorpå du løbende kan holde poolen ren.
 • Bundrengøring: Vælg en robot, der kan rengøre bunden af din pool. På den måde kan du læne dig tilbage og lade robotten gøre det hårde arbejde.
 • Overfladeskimmer: Når den er monteret på filterpumpen, sørger den for at holde vandoverfladen ren.
 • Varmepumpe: På den måde kan du styre, hvilken temperatur du ønsker i din pool. Vær opmærksom på at vælge en varmepumpe, der egner sig til den mængde vand, du har i din pool.

Tilbehør til at holde vandet rent

Det vigtigste, når du har en pool, er at holde vandet rent. Hvis du har et mindre soppebassin til børn, kan du sagtens nøje med at udskifte vandet, men det vil de fleste gerne undgå, når der er tale om en større pool. Du kan sagtens bruge klor, men hvis du gerne vil undgå det, kan du eksempelvis benytte:

 • Oxychock, som desinficerer vandet.
 • Aktivator benyttes i samspil med Oxychock og forlænger virkningen.
 • Strips, så du nemt kan teste, om pH-værdien er den rette.
 • pH Plus/Minus, hvor du kan justere mængden, hvis pH-værdien ikke er den rette. Den skal altid ligge mellem 7,0 og 7,4.

Med disse komponenter kan du og familien komme godt i gang med badesæsonen!

Tilbehør til en sjov sommer i poolen

Det hele skal ikke dreje sig om praktiske pligter og rengøring, for når der er styr på det, er det tid til bad, grin og vandleg i poolen.

Hos BR finder du et stort udvalg af vandlegetøj og vandsport, som kan beskæftige hele familien med nye og sjove udfordringer hele sommeren igennem.

Vi har produkter, som børnene kan hygge sig med, imens forældrene nyder afslapningen på en luftmadras, men også gode legesager, hvor hele familien kan være med.

Populære mærker