365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Badedyr

En pool uden badedyr er ligesom en softice uden krymmel. Alle farverne, alt det sjove og alle idéerne til lege er pludselig meget svære at se. Mangler I årets badedyr til poolen? Hos BR har vi samlet et udvalg - og vi er helt sikre på, at her er noget for jer!  

Sjove badedyr til jeres pool 

Alle børns øjne lyser op ved synet af et farverigt og sjovt badedyr - og hos BR forstår vi godt hvorfor. Badedyr er nemlig et kæmpe hit, når det kommer til vandleg i poolen eller på stranden. De kommer i forskellige figurer med sjove farver, børnevenlige detaljer og giver anledning til lege både med og uden andre legekammerater. Måske har børneflokken hvert sit badedyr, som de kan sidde på i poolen, imens der sprøjtes med vand og sejles om kap. Samtidig kan dit barn også få rig glæde af badedyret alene, som helt sikkert vil blive dit barns bedste ven i sommerferien.

 

Badedyr - sommerens bedste legekammerat 

Brug badedyret i badebassinet i haven, medbring det på stranden på en dansk sommerdag eller pak det ned i tasken og tag det med på charterferien sydpå. Med andre ord kan det næsten ikke undgås, at badedyret bliver dit barns tro følgesvend sommeren igennem. Der findes baderinge, svømmevinger og andet oppusteligt vandlegetøj - men intet er så sjovt som et farverigt badedyr. Skal årets badedyr være en fantasifuld enhjørning, en eksotisk havskildpadde eller en farlig krokodille? Uanset hvad du vælger, bidrager dyret med en masse sjov og kan samtidig hjælpe dit barn ud i vandet, hvis han eller hun er en smule vandskræk.

 

Find dit oppustelige badedyr hos BR 

Et udvalg af badedyr udgør et slaraffenland for børn, men det bedste af det hele er, at de også er skønne at dase på for de voksne, når børnene holder en lille pause fra poolen. Måske har du luft til at puste badedyret op helt selv, men hvis det virker uoverskueligt, kan du altid benytte en pumpe, som kan hjælpe dig på vej. Gør sommeren lidt ekstra sjov, og find årets badedyr hos BR. Med en sjov, oppustelig figur er der lagt op til nye og spændende eventyr.