365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv
Stort udvalg til vandleg på BR.dk
Stort udvalg til vandleg på BR.dk

Vandleg

Når det er sommer i Danmark, solen skinner og temperaturen har rundet de 25 grader, så er kombinationen af legetøj og vand en af de få ting, der kan sikre, at børnene ikke synes, at det bliver for varmt i haven. Her på siden finder du vores store udvalg af vandleg, som kan gøre livet i haven til en fest.

BR POOLGUIDE 2023

Se vores poolkatalog og find inspiration og hjælp til blandt andet: Placering & opfyldning, at holde poolen ren, hvilken pumpe man skal vælge og meget mere!

 

Populære mærker til vandleg

Alverdens vandleg til børn

Det er synd at sidde indendørs i det dejlige sommervejr, men børnene kan også nemt få det for varmt på græsplænen i haven. Måske har du været på camping eller charterferie, hvor børnene ikke skulle gå mange skridt, før de skulle nedkøles i poolen, og hos BR har vi en bred vifte af muligheder for at bringe nedkølingen hjem i haven:

  • Badebassiner og pools til jer, der har god plads i haven. Her kan børnene opholde sig, indtil fingrene og tæerne er helt rynkede, og der er et utal af muligheder for lege i bassinet.
  • Pool tilbehør er vigtigt for at holde poolen eller badebassinet rent og lækkert sæson efter sæson. Find alt i pool covers, pumper, rens og meget mere i vores udvalg.
  • Pool eller ej, så er vandlegetøj et sikkert hit! Leg vandkamp med vandballoner og vandpistoler, fyld badebassinet med alverdens badedyr, eller slap af på en behagelig bademadras.
  • Du finder også et udvalg af vandsport, hvor især motionen kan kombineres med vandet i poolen eller på stranden.

 

Vandleg til haven og stranden

Vores udvalg af vandlegetøj kan skabe glæde sommeren igennem. Har I planlagt en dag på stranden? Så medbring et udvalg af sandlegetøj til børnene, som de kan bruge til at bygge sandslotte og sandkager i massevis. Så du kan være helt sikker på, at dine børn er beskæftiget med grin og leg hele dagen.

Når I er færdige med at bygge flotte sandslotte, er det tid til en velfortjent pause. Brug pausen til at flade ud på en skøn bademadras på stranden eller hæng ud med et sjovt badedyr i vandet. Imens kan børnene udstyre sig med et par seje svømmebriller og snorkel, så verden under havunderfladen kan undersøges. Vores udvalg byder på et utal af muligheder for vandleg med produkter i høj kvalitet og til alle aldre.   

Find alt til sjov vandleg over sommeren her

Det rette udstyr til sjov vandleg kan sætte stort præg på sommeren. Mangler du en sjov sommerbeskæftigelse til børnene med det høje energiniveau? Så er der hjælp at hente på BR.dk, hvor du finder alt til en mindeværdig sommer i haven.

Udforsk vores store udvalg, måske i selskab med dine børn, og find det helt rigtige udstyr til vandleg til denne sommer! Køb udstyret allerede i dag, og sæt legen i gang med BR.