365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Find et stort udvalg af pools, badebassiner og andet vandleg på BR.dk
Find et stort udvalg af pools, badebassiner og andet vandleg på BR.dk

Vandleg

Når det er sommer i Danmark, solen skinner og temperaturen har rundet de 25 grader, så er kombinationen af legetøj og vand en af de få ting, der kan sikre, at børnene ikke synes, at det bliver for varmt i haven. Her på siden finder du vores store udvalg af vandleg, som kan gøre livet i haven til en fest.

Populære mærker til vandleg

Alverdens vandleg til børn

Det er synd at sidde indendørs i det dejlige sommervejr, men børnene kan også nemt få det for varmt på græsplænen i haven. Måske har du været på camping eller charterferie, hvor børnene ikke skulle gå mange skridt, før de blev nedkølet i poolen, og hos BR har vi en bred vifte af muligheder for at bringe nedkølingen hjem i haven:

  • Badebassiner og pools til jer, der har god plads i haven. Her kan børnene opholde sig, indtil fingrene og tæerne er helt rynkede, og der er et utal af muligheder for lege i bassinet.
  • Pool eller ej, så er vandlegetøj et sikkert hit! Leg vandkamp med vandballoner og vandpistoler, eller fyld badebassinet med alverdens badedyr.
  • Du finder også et udvalg af vandsport, hvor motionen kan kombineres med vandet i poolen eller på stranden.


Vandleg til haven og stranden

Vores udvalg af vandlegetøj kan skabe glæde sommeren igennem. Har I planlagt en dag på stranden? Så medbring et udvalg af vandlegetøj, så du kan være sikker på, at dine børn er beskæftiget med grin og leg hele dagen.

Byg sandslotte på stranden, og flad ud på et badedyr i vandet, når der er brug for en pause. Vores udvalg byder på et utal af muligheder for vandleg med produkter i høj kvalitet og til alle aldre.   

Find alt til sjov vandleg over sommeren her

Det rette udstyr til sjov vandleg kan sætte stort præg på sommeren. Mangler I årets familiespil til haven? Eller en beskæftigelse til børnene med det høje energiniveau? Uanset hvad, har vi helt sikkert et bud på det rette her på BR.dk.

Udforsk vores store udvalg, måske i selskab med dine børn, og find det helt rigtige udstyr til vandleg til denne sommer! Køb udstyret allerede i dag, og sæt legen i gang med BR.