365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pumper til pools

Når der skal købes udstyr til din pool, er det ikke til at komme udenom de forskellige typer pumper. Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge af udstyr til din pool, og her på siden har vi samlet vores udvalg af pumper. Tag et kig, og find det rette.  

Hvilken poolpumpe er den rette? 

En pumpe er ikke bare en pumpe, og i kategorien her hos BR er det da også vigtigt, at du afgør, hvilken poolpumpe du har brug for. Der findes blandt andet disse former for poolpumper: 

  • Håndpumper og elektriske pumper, hvis du har et badebassin, der skal pustes op. En håndpumpe er til de stærke og tålmodige, hvorimod en elektrisk pumpe klarer jobbet lidt nemmere.  
  • Varmepumper, som opsamler luftens energi og overfører det til poolvandet.  
  • Filterpumper, som renser vandet for at være med til at sikre rent og klart badevand. Med en filterpumpe skal filteret skiftes ca. hver 14. dag. 
  • Sandfilterpumper, som fungerer ligesom filterpumper - dog med en større kapacitet. Hvis du har en varmepumpe, er det nødvendigt med en sandfilterpumpe.  

 

Vand skal cirkulere hele tiden 

Det er vigtigt med en pumpe, så vandet holdes rent og hele tiden er i cirkulation! Vand, der står stille, vil ændre karakter og fyldes med bakterier hurtigere, så du skal bruge flere ressourcer på at fjerne snavs. Husk at researche, hvilken størrelse pumpe du skal bruge til din pool. Den rette størrelse pumpe sikrer nemlig, at du sparer strøm og får den rette hastighed, så vandkvaliteten bliver god.  

Find den rette pumpe her på BR 

Findes der noget bedre, end når et friskt dyp og en sjov badetur kun er få skridt væk? En pool i haven sikrer liv og glade dage, og når det sure arbejde med opsætning, rengøring og vandpleje er i stand, kan vandet fyldes med alverdens badedyr til stor glæde for familiens børn og barnlige sjæle. Gå på opdagelse i udvalget af pumper til pools, og find den rette til jeres badebassin.