365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

INTEX

Intex tilbyder verdens bredeste, mest innovative sortiment af havepools, state of the art tilbehør, som fuldender pooloplevelsen, samt et væld af oppustelige produkter - fra baderinge, søde babypools til små flydende øer. Se hele udvalget af Intex produkter her på siden. 

Få det bedste ud af sommeren

Vi ved alle, hvor lunefuld den danske sommer som regel er. Desto vigtigere er det, at vi hurtigt kan være klar til at nyde og få det bedste ud af de sommerdage, vi får. Med Intex’ poolprodukter kan du hurtigt gøre klar til sjov vandleg eller en afkølende dukkert derhjemme i haven. Men ikke nok med det, Intex gør det også nemt for dig at eje en pool.

  • Intex havepools: Intex har altid den perfekte havepool til dig. Det begynder med de populære Easy Set pools, som er fantastiske begynderpools for småbørnsfamilier, over Prism Frame rammepools, som er et attraktivt step opad, til luksusudgaven XTR rammepoolen - en elegant og utroligt slidstærk pool, som er stor nok til at rumme hele nabolaget. Vælg størrelse, stil og design, som tilgodeser dit behov og din smag.
  • Intex pooltilbehør: Ingen pool er komplet uden tilbehør. Derfor finder du hos Intex et komplet sortiment af pooltilbehør, inklusive sandfiltre, saltvandssystemer, filterpumper, patroner, poolbetræk og meget mere, som alt sammen er med til at gøre det nemt at holde poolvandet rent og lækkert.
  • Intex badebassiner: Vand er det bedste legetøj for børn i alle aldre. Med Intex oppustelige badebassiner og sjovt vandlegetøj kan du skabe de bedste rammer for en fantastik legeplads for hele familien i din baghave.