365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Intex pool tilbehør

Ingen pool er komplet uden tilbehør. Derfor finder du hos Intex et komplet sortiment af pooltilbehør, inklusive sandfiltre, saltvandssystemer, filterpumper, patroner, poolbetræk og meget mere, som alt sammen er med til at gøre din pooloplevelse optimal og komplet.

Krystalklart, rent og lækkert poolvand

Intex gør sig umage for, at det skal være nemt for dig at eje en pool og holde poolvandet rent, sundt og lækkert. I Intex tilbehørsprogrammet finder du udover filtrerings- og rensningssystemerne også vedligeholdelseskits, dispensere, støvsugere, overfladeskimmere, automatiske poolrensere - og naturligvis poolbetræk, underlag, termotæpper, stiger i forskellig højde og meget andet.

Filtrering 

Alle Intex patronfilterpumper, sandfilterpumper og kombinationsfiltreringssystemer har indbygget Hydro Aeration teknologi. Teknologien forbedrer vandcirkulationen og filtreringen og giver øget vandklarhed og flere negative ioner i vandoverfladen. Det gør vandet renere, sundere og mere behageligt at være i.

  • Krystal Clear Patronfilterpumpe: Patronerne giver en rigtig god filtrering af vandet og pumpen er nem i brug, da man kun skal udskifte patronen hver 2. uge. Pumpen findes i 5 modeller, hvoraf nogle har 24 timers autotimerfunktion.
  • Krystal Clear Sandfilterpumpe: Sandfiltre er en af de mest populære måder at holde poolvandet rent på. Det er ikke bare effektivt, men sparer også både tid og penge, fordi sandet kun skal udskiftes hvert 5. år. Det gør løsningen til en af de nemmeste at vedligeholde. Pumperne har 24 autotimerfunktion og findes i 4 modeller.
  • Kombination af Krystal Clear Sandfilterpumpe & Saltvandsystem: Intex tilbyder de to systemer kombineret i ét produkt.

Rensning

  • Krystal Clear Saltvandssystem: Saltvandsystemet er en effektiv måde at rense poolvandet på. Rensningen sker i to trin: Først tilsættes naturligt salt til poolvandet, og når vandet i filtreringsprocessen passerer igennem en elektrolytisk celle, dannes der et upåviseligt niveau af klor. I den efterfølgende elektrokatalytiske oxideringsproces splittes vandmolekylerne op i kraftfulde oxidanter, som dræber bakterier og alger. Kombinationen af disse kraftfulde oxidanter og det naturlige klor renser poolvandet på den sikreste og mest effektive måde. Den elektrokatalytiske proces er unik for Intex og så effektiv, at mængden af naturligt klor reduceres med 60%.
  • Krystal Clear Ozon og Saltvandssystem: Ozon er et meget effektivt poolrensningsmiddel, som fjerner bakterier 3000 gange hurtigere end klor. Og så er det tillige lugtfrit, helt naturligt og virker med det samme. Ved at kombinere teknologien med den fantastiske svømmekomfort, som saltvandssystemet giver, opnås en perfekt løsning, som kan holde poolvandet rent, krystalklart og blødt på en nem måde.