365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Intex badebassiner

Vand er fantastisk godt legetøj for børn i alle aldre - inklusive de voksne legebørn. Med Intex oppustelige badebassiner og sjovt vandlegetøj kan du skabe de bedste rammer for en fantastisk legeplads for hele familien.

Vandlegeplads til børn i alle aldre

Oppustelige badebassiner til børnene

Dyk ned i Intex’ farverige og fantasifulde verden af badebassiner. Her er med garanti stimuli til sjove og minderige oplevelser for børn i alle aldre. De allermindstes kølende småpjaskeri i eget selskab i deres små babypools fortæller, hvor enkelt leg også kan være. Eller de lidt større børn, som har inviteret alle gadens børn til sjove vandlege i og omkring bassinet, som måske er stor nok til at rumme dem alle. Lege, de selv finder på eller som er stimuleret af en indbygget vandsprøjte, en rutsjebane eller sjove spilaktiviteter.

Vandleg i poolen

Med de realistiske ride-ons og flydere er der rig mulighed for, at børnene kan leve deres fantasier ud i poolen. Den frygtindgydende drage, der først spreder skræk og rædsel for derefter at udløse masser af høj latter, når den indtager poolen. Den søde enhjørning, der tager barnet med på nye, spændende eventyr, når den ”galoperer” hen over vandet godt hjulpet på vej af en voksen. Selv de allermindste kan være med, når de pjasker med deres små ben gennem hullerne i deres små, nuttede flydere.  Sjove badebolde inviterer til leg på tværs af alder og giver anledning til masser af fysisk aktivitet. Og de farverige undervandsringe og -stave kan sætte gang i endnu en lille konkurrence, alt imens de fremmer bevægelse under vand.