365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Intex pools

Intex har altid den perfekte havepool til dig. Fra pools til små børn og små baghaver til elegante, luksuriøse pools store nok til et pool party. Vælg størrelse, stil og design, som tilgodeser dit behov og din smag. 

En perfekt pool til alle

Uanset behov og smag, så finder du altid en perfekt pool i Intex’ omfattende program.
Intex pools begynder med de populære Easy Set pools, som er fantastiske begynderpools for småbørnsfamilier, over Prism Frame rammepools, som er et attraktivt step opad, til luksusudgaven XTR rammepoolen  - en elegant og utroligt slidstærk pool, som er stor nok til at rumme hele nabolaget. 

Easy Set pools

Easy Set poolen er utroligt nem at sætte op, let at vedligeholde og ikke mindst sjov at eje. Spred ud på et plant underlag, pust topringen op, fyld med vand, og poolen er klar til at tage imod vandhungrende børn. Pooldugen er lavet i et punkteringsbestandigt 3 lags materiale. Egnet til børn fra 6 år.

Metalrammepools

Stærke og solide metalrammer holder poolens form - og de innovative T-samlinger gør poolen utrolig enkel og hurtig at samle, og da samlingerne er vandtætte, forhindres indvendig rust.

Prism Frame Premium rammepools

Tager dig til det næste niveau. De pulverlakerede rør og den elegante dug med det grå ydre og det indvendige blå fliseprint vil pynte i enhver baghave. Fås både runde, ovale og rektangulære.

Ultra XTR rammepools

Giver dig den ultimative pooloplevelse. Elegant og unikt design. Solid og stabil konstruktion. Metallet er pulverlakeret både ud- og indvendigt og garanterer den bedste beskyttelse mod rust. Og så er poolen nem at samle takket være Easy Lock systemet, som gør, at delene klikkes ind i hinanden helt uden brug af værktøj.