365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Pool tilbehør

Der er nu ikke noget bedre end at have en pool i haven. Poolen bliver dog endnu sjovere at bruge, hvis der er det rigtige pool-tilbehør til den. Det kan være alt fra praktisk tilbehør til sjovt tilbehør. Hos BR har vi samlet en masse forskelligt pool-tilbehør. Dyk ned i udvalget her.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool tilbehør

Tilbehør til swimmingpoolen 

Intet kan slå en pool i haven, når de varme, solrige dage er kommet. Poolen indbyder til vandleg og sjov med familien, og den er skøn at hoppe i for at blive nedkølet. Poolvandet er verdens bedste legeplads for børnene - store som små. Hvis dit barn ikke er den store vandhund, så er det altid skønt at flyde rundt på en bademadras i et sjovt design eller hoppe i en fin badering. Inden turen går til swimmingpoolen, er det dog vigtigt at sikre sig, at bademiljøet er sundt, og vandet er rent. En sund og sikker pool kræver det rigtige pooludstyr, så her på siden kan du finde alt det nødvendige tilbehør og reservedele.

Tag en svømmetur i rent og sikkert poolvand

For at kunne snuppe en forfriskende tur i poolen, skal vandet være sikkert at bade i. Der er flere ting at holde styr på, når det kommer til vedligeholdelse og rengøring af poolen:

 

Efter alt det praktiske er kommet i orden er det tid til en masse sjov og grin i swimmingpoolen!

Sjov og leg i poolen med det rette udstyr

Har du allerede fået styr på klor, støvsuger, pumper og filtre i din pool? Så er det blevet tid til at fylde poolen op med vandglade børn - og selvfølgelig en masse vandlegetøj. Tag et fantasifuldt badedyr med og svøm med de oppustelige legekammerater. Det er også sjovt at øve sig i at dykke med svømmeudstyr til børn og undersøge, om der mon gemmer sig noget på poolens bund. Hos BR kan du både finde det praktiske og sjove tilbehør, så poolen bliver klar til timevis af sjov for børnene!