365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pool tilbehør

Der er nu ikke noget bedre end at have en pool i haven. Poolen bliver dog endnu sjovere at bruge, hvis der er det rigtige pool-tilbehør til den. Det kan være alt fra praktisk tilbehør til sjovt tilbehør. Hos BR har vi samlet en masse forskelligt pool-tilbehør. Dyk ned i udvalget her.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool tilbehør

Tilbehør til poolen

Intet kan slå en pool i haven, når de varme, solrige dage er kommet. Poolen indbyder til vandleg og sjov med familien, og den er skøn at hoppe i for at blive nedkølet. Poolvandet er verdens bedste legeplads for børnene - store som små. Hvis dit barn ikke er den store vandhund, så er det altid skønt at flyde rundt på en bademadras i et sjovt design eller hoppe i en fin badering. Og for de allermindste kan et badebassin være perfekt at plaske rundt i.

Inden turen går til swimmingpoolen eller badebassinet, er det dog vigtigt at sikre sig, at bademiljøet er sundt, og vandet er rent. En sund og sikker pool kræver det rigtige pooludstyr, så her på siden kan du finde alt det nødvendige tilbehør og reservedele.

Sådan rengør og vedligeholder du poolen

Hos BR vil vi gerne hjælpe dig med at holde poolen og badebassinet rent og indbydende. Derfor har vi i denne guide samlet en masse gode tips til, hvordan du rengør og vedligeholder din pool eller badebassin - så kan sommeren bare komme an! 

Tag en svømmetur i rent og sikkert poolvand

For at kunne snuppe en forfriskende tur i poolen, skal vandet være sikkert at bade i. Der er flere ting at holde styr på, når det kommer til vedligeholdelse og rengøring af poolen:

  • Brug klor til pools for at desinficere poolvandet, så du undgår bakterier og alger.
  • Lad vandet cirkulere med en pool pumpe og et filter til pools, som hjælper med at holde vandet rent.
  • Hold poolen ren med en støvsuger til poolen. Vælg mellem en manuel eller automatisk model.
  • Husk at tjekke vandtemperaturen med et pooltermometer for at undgå en iskold eller glohed overraskelse.
  • Test poolvandets pH-værdi med en teststrips for at sikre, at vandet har en sund pH-værdi mellem 7,0 og 7,4.
  • Når I er færdige med at svømme rundt i poolen, kan det være en god idé at dække den til med et pool cover, så poolvandet bliver beskyttet mod skidt og snavs. Pool coveret kan bruges både om sommeren og om vinteren.

 

Efter alt det praktiske er kommet i orden er det tid til en masse sjov og grin i swimmingpoolen!

Få hjælp til at finde alt tilbehøret til poolen

Er du ved at anskaffe dig en pool, men er i tvivl om, hvilket pool tilbehør, du har brug for? Så frygt ej. Vi har nemlig lavet en guide til dig, så du nemt kan få et overblik over, hvilket tilbehør du bør anskaffe dig, og hvorfor du skal bruge det.

Sjov og leg i poolen med det rette udstyr

Har du allerede fået styr på klor, støvsuger, pumper og filtre til din pool? Så er det blevet tid til at fylde poolen op med vandglade børn - og selvfølgelig en masse vandlegetøj. Tag et fantasifuldt badedyr med og svøm med de oppustelige legekammerater. Det er også sjovt at øve sig i at dykke med svømmeudstyr til børn og undersøge, om der mon gemmer sig noget på poolens bund. Hos BR kan du både finde det praktiske og sjove tilbehør, så poolen bliver klar til timevis af sjov for børnene!