365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pool støvsugere

Er du en heldig poolejer? Så ved du måske allerede, at rengøringen af din pool er alfa og omega. Det betyder også, at en pool støvsuger er en af poolejerens bedste venner - og du finder dem lige her hos BR. Skal din støvsuger være manuel eller automatisk? Gå på opdagelse i vores udvalg, og find ud af det.

Hold poolen ren med en støvsuger 

Du kan helt sikkert ikke forestille dig at leve i dit hjem uden en støvsuger, som er med til at sikre en ren bolig og et godt indeklima. På samme måde fungerer støvsugeren for din pool. Er der tale om et badebassin eller en mindre pool, kan du nøjes med en manuel variant, men til de større swimmingpools har vi også automatiske støvsugere, som er trådløse og fungerer lidt ligesom en traditionel robotstøvsuger. 

 

Forskellige støvsugere til pool 

Kemikalier, en pumpe og et filter … Kan det så passe, at en støvsuger også er nødvendig? Svaret er ja! For kemikalierne og pumpen sørger for at cirkulere vandet og gør et stort job for at holde badevandet rent. De belægninger og det snavs, der kommer på bund og sider, er dog ikke noget, som kemikalier kan klare - men det kan en støvsuger til pool til gengæld. 

Men hvilken støvsuger er den rette for dig?  

  • Vælg en pool støvsuger til pumpe, som kan tilkobles din poolpumpe og rengøre effektivt. 
  • Vælg en elektrisk pool støvsuger, som kører på batterier, er ledningsfri og minder meget om en traditionel støvsuger. 
  • Vælg en poolrobot, som klarer jobbet helt selv - præcis som en robotstøvsuger.   

 

Find din pool støvsuger hos BR 

Der er ingen tvivl om, at der ligger et arbejde i at have en pool i haven. Der er til gengæld heller ingen tvivl om, at arbejdet er det hele værd! Så snart du har anskaffet dig alt udstyret og pool tilbehøret, kan du lynhurtigt få dannet din egen renserutine, så din pool altid står knivskarpt til glæde for hele familien. Når der er styr på det rene vand, er det bare med at fylde poolen op med vandlegetøj, som spreder glæde hele sommeren!