365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vandlegetøj

Vandlegetøj kan for alvor sætte gang i vandlegen i haven. Hos BR elsker vi at lege med vandlegetøj i haven. Vi har derfor samlet en masse forskelligt vandlegetøj til børn her på siden. Der er både noget til store og små størrelser. Se udvalget af vandlegetøj til haven her.

 

Populære mærker

Nyd sommeren i haven med udendørs vandlegetøj til børn

Der er intet så skønt som en hel dag med leg i haven, når sommervejret viser sig fra sin bedste side. Legene bliver bare lige dét sjovere, når de kan leges udendørs med bare fødder på græsset, mens solen skinner. På en dejlig sommerdag, hvad er så bedre end at lege med vand? Hos BR har vi alt inden for vandlegetøj, som med garanti vil sprede store smil hos både børn og voksne.  

En af de store favoritter til udendørs leg er vandpistoler, og det er der ikke noget at sige til. En vandkamp giver nemlig altid anledning til høje grin og en frisk nedkøling, som man ikke kan klage over på en varm sommerdag. Sigt efter mor, far, en søskende eller legekammeraten - kan du ramme plet?

Fyld badebassinet op med tonsvis af legetøj

Skal dit barn til at lære at svømme? Så er et badebassin eller en pool en rigtig god og sikker første øvebane. Det er også skønne måder at introducere det yngste familiemedlem til vand på, og her kan de voksne nemt holde øje med den lille vandhund, der sidder i det lave vand og plasker rundt.

Det er altid dejligt at blive afkølet på en sommerdag, hvor temperaturerne er høje, så badebassinet eller poolen vil med garanti blive brugt flittigt af hele familien. En pool giver også mulighed for at invitere legekammeraterne over til pool party! Husk baderinge, et fantasifuldt badedyr og andet svømmeudstyr, så festen kan blive komplet.

Eller hvad med at stable en konkurrence på benene, hvor I dyster mod vennerne om, hvem der hurtigst når i mål på en glat glidebane? Der er ingen grænser for, hvad man kan lave med det sjove vandlegetøj fra BR.dk, og du er kun få klik fra at kunne hoppe i vandet til en masse sjov vandleg.

Stort udvalg af sjovt vandlegetøj til haven fra BR!

Hos BR elsker vi alt, der har med leg og vand at gøre, og derfor finder du også alt, hvad du skal bruge til at sætte gang i den sjoveste legedag i haven på en sommerdag.

Vi har alt fra afslappende bademadrasser, seje svømmebriller, fint sandlegetøj til strandturen og meget, meget mere. Find lige det, du mangler, og se børnenes store smil, når de leger med vand i haven.