365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Svømmebriller

Svømning er helt fantastisk. Der kan gemme sig en forunderlig verden under vandoverfladen. Med de rigtige svømmebriller til børn kan du opleve endnu mere. Hos BR har vi samlet en masse forskellige svømmebriller. Der er både noget til store og små – og selvfølgelig til både piger og drenge. Dyk ned i udvalget her.

 

Svøm med svømme- og dykkerbriller

I havet, poolen og svømmehallen er det bare rart at have svømmebriller og dykkerbriller på. Røde, irriterede øjne af klor- og saltvand er nemlig ikke spor sjovt. Men sjovt bliver det, når børnene får svømme- og dykkerbriller på hovedet, da brillerne giver frihed til svømning og dykning. Og hvilken vandhund elsker ikke dét? 

Kender du ikke forskellen på dykkerbriller og svømmebriller, kan det kort forklares ved størrelsen, og ikke mindst om næsen dækkes til eller ej. Svømmebriller fylder ikke meget i ansigtet og er oplagte til svømning som en del af svømmeudstyret. Men da næsen er ’fri’ i en svømmebrille, skal din vandhund selv holde sig for næsen under vandet – ellers kan der nemt komme vand op. 

Har barnet i stedet et par dykkerbriller på, er næsen dækket til. Dermed er brillerne oplagte, når der skal dykkes efter eksempelvis ringe og legetøj på bunden af poolen eller i svømmehallens bassiner. 

 

Sådan vælger du svømmebriller til børn

Det kan godt være, at svømmebriller og dykkerbriller skal være praktiske – men vandhundene vil altså også gerne se lidt seje ud, når de plasker rundt i og under vandet. Når du vælger svømmebriller til dit barn eller dig selv, er det en rigtig god idé at tænke over: 

  • Størrelsen: Svømmebriller skal helst ikke stramme rundt om hovederne, når den står på svømning. Ofte kan du vælge mellem junior- og voksen-svømmebriller. Hvad skal du eller dit barn bruge? 
  • Formen: Hvordan skal formen være på brillen? Runde eller lidt mere firkantede? Svømmebriller og dykkerbriller har ofte hver deres form. 
  • Farven: Briller til svømning og dykning kan fås i mange forskellige farver. Skal svømmebrillen have en pangfarve og vække opsigt i vandet? 

 

Hop i vandet med svømmebriller fra BR.dk 

På BR.dk har vi svømmebriller og dykkerbriller til både små og store svømmere. Børn og voksne finder nemt et par svømmebriller, som de kan tage på, når den står på svømning eller dykning i havepoolen, i svømmehallen eller i havet ved stranden. Skal andet svømmeudstyr med i vandet, kan du også dykke ned i det på BR.dk, hvor der eksempelvis er svømmevinger og svømmeveste