365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Svømmeudstyr til børn

Vand bidrager til en masse sjov leg. Hvad enten det er på stranden, i svømmehallen eller i badebassinet, så er det skønt at plaske rundt og brænde en masse krudt af i vandet! Her har vi samlet alt det nødvendige svømmeudstyr til børn, som gør legen i vandet til en sjov og sikker oplevelse.  

Lær dit barn at svømme med det rette udstyr til svømning 

3, 2, 1, svøm! Når først børnene lærer at svømme, er der for alvor dømt leg i vandet. Det er skønt at se børnene lyse op, når de får taget deres første svømmetag.  

Mens nogle børn er de fødte vandhunde, har andre brug for lidt mere støtte til at blive trygge i vandet, og her kan det rette svømmeudstyr til børn hjælpe på selvtilliden.  

  • Badevinger er uundværlige, når dit barn skal lære at svømme. Med badevinger holdes børnene oven vande, mens de sikkert kan tage deres første svømmetag til stor begejstring! 

  • Svømmebriller er en stor hjælp, så dit barn undgår at få salt- eller klorvand i øjnene, når han eller hun plasker i vandet.  

  • Et farverigt og sjovt badedyr eller badering er også et hit, hvis dit barn er en smule vandskræk. Med en ny tro følgesvend kan dit barn finde modet til at hoppe i vandet til en masse vandleg.  

 

Gå på opdagelse under havoverfladen!  

Har du nogle lidt større børn, så er en dykkermaske med snorkel hittet. At dykke ned under vandoverfladen er en stor oplevelse for børn såvel som voksne. Måske I får set nogle flotte fisk eller en vandmand, mens I dykker.  

Med det rette svømmeudstyr til børn er der i hvert fald rig mulighed for at skabe nogle helt fantastiske minder sammen under havets overflade! 

 

Svømmeudstyr til små størrelser  

Har du børn, der stadig er lidt for små til andet end at soppe i havet? Så fortvivl ej! En feriedag nydes allerbedst med en spand i den ene hånd og en is i den anden.  

Hos BR har vi et stort udvalg af sand- og strandlegetøj, som indeholder både spand, skovl, si, rive og sandforme. Dét kan sætte gang i kreativiteten og de fantasifulde lege!  

Skal I bygge smukke sandslotte eller måske en sej borg med en stor voldgrav?