365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Baderinge

Du kan finde baderinge i den lokale svømmehal og på det skønne charterhotel, men du kan også få din helt egen seje badering her hos BR. Vi har samlet et bredt udvalg af sjove designs her på siden, som kun venter på, at du puster dem op og tager dem med i poolen.  

Baderinge til børn 

De fleste børn stifter bekendtskab med baderinge allerede i en tidlig alder. Her kan de nemlig sidde og plaske rundt helt trygt og godt i det skønne vand. I takt med, at dit barn bliver ældre, kan baderingen også blive større og sejere. Det er i virkeligheden en af de vigtigste faktorer, når du skal købe en badering; at du sikrer dig, at designet er alderssvarende, så dit barn får mest muligt ud af den.

 

Baderinge i sjove designs 

En badering giver en masse muligheder for sjov leg i vandet. Du kan både medbringe den på stranden eller i poolen og få vidt forskellige oplevelser. Skal din badering være en klassisk rund variant, skal den have alle regnbuens farver, eller skal den ligne en donut? Uanset hvad, giver den anledning til en masse sjov.  

  • Flyd ud ved at placere bagdelen i baderingens hul og lad arme og ben hvile på den oppustelige del. På den måde kan du lade vandet lede dig rundt, imens du nyder det skønne vejr - måske med en lækker smoothie i hånden. 

  • Lad armene hvile på baderingen, imens benene leder dig fremad i vandet. Denne metode er særligt god til en strandtur, hvor det er vigtigt, at du har kontrol over baderingen. 

  • Tag baderingen med til poolen, og øv dig i at hoppe igennem baderingens hul. Hvis I er flere, kan I gøre en konkurrence ud af det - måske er det sværere, end I tror?

 

Find baderingen til pool og strand 

Med vandlegetøj bliver legen bare meget sjovere! Uanset om I skal en tur på stranden, i badebassinet i haven eller til en pool i sydens sol, så er badedyr, badering og vandpistoler alfa omega! Her på siden finder du helt sikkert din næste badering, og så er der intet andet tilbage at gøre end at vente på, at du kan medbringe den på stranden.