365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vandpistoler

Hvad er sommeren uden jævnlige vandkampe i haven? Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til den perfekte vandkamp. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af vandpistoler og -geværer, og så er der intet andet tilbage at sige end; klar, parat, start - kan du ramme plet?  

Populære mærker

Vandpistol eller vandgevær til børn 

En god, gammeldags vandkamp er en kæmpe favorit, når vi snakker lege, der er gode i sommervarmen. Her er rig mulighed for at nyde det gode vejr med en anledning til høje grin og en våd forfriskning. Vandpistoler er også et godt alternativ, hvis haven hverken har pool eller badebassin, så der stadig er rig mulighed for at blive kølet af på sjoveste vis. Hos BR har vi en vandpistol til enhver vandsoldat, uanset om vandpistolen skal have et kreativt design, eller om det vigtigste er, at den skyder med skarpt.

 

Sjov leg med vandpistoler til børn

Med vandpistoler og vandgeværer er sommeren reddet! Her er det kun fantasien, der sætter grænser for alle de sjove lege, I kan finde på.  

  • Sæt forhindringer op og få gang i en klassisk vandkamp. Hvem er bedst til at gå i dækning, og hvem er bedst til at ramme plet?  

  • Stil jer på række på asfalten for at kæmpe om, hvem af jer, der kan skyde allerlængst med vandpistolen. Handler det om teknikken eller typen af vandpistol? 

  • Brug vandpistolen til lidt kærlig drilleri, og skyd efter dine søskende og forældre i varmen. Det er nemlig helt okay at drille lidt en gang imellem - og hvem kan klage over en frisk nedkøling på en varm sommerdag?

 

Vandpistoler og vandgeværer fra BR - hvem rammer bedst? 

Vandpistolerne er naturligvis ikke kun forbeholdt haven! Vores udvalg hos BR kan sagtens medbringes på årets ferie eller til en tur på stranden - måske gemmer der sig nye venner i nærheden, som også har en vandpistol? 

Hvor vandpistolerne kan give masser af sjov vandleg udendørs, så er det de færreste forældre, der ønsker, at vandlegen bliver trukket med indenfor. Her kan almindelige legetøjsvåben i stedet være en god idé, hvis kampen skal fortsætte indendørs.

Skal din vandpistol eller -gevær være stor eller lille, og skal vandkampen suppleres med sjove vandballoner? Kun du bestemmer, hvordan din vandkamp skal være. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find alt til sommerens bedste vandleg hos BR!